Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Δωρεάν υποτροφίες του Δ. Φυλής σε σεμινάριο Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου

Δωρεάν υποτροφίες του Δ. Φυλής σε σεμινάριο Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου

Ο Δήμος Φυλής γνωστοποιεί ότι εξασφάλισε δωρεάν υποτροφίες για παρακολούθηση μαθημάτων Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου στην Ακαδημία Δημοσίου Δικαίου.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από 20 Αυγούστου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου στο Σούνιο.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας οι φοιτητές εξετάζονται με τη μορφή έκθεσης πάνω στο θέμα που διδάχθηκαν. Στο τέλος των τριών εβδομάδων, πραγματοποιείται η ετήσια συνάντηση των 200 και πλέον επιφανών μελών της Ευρωπαϊκής Ομάδας Δημοσίου Δικαίου στην οποία καλούνται υποχρεωτικά να συμμετέχουν οι φοιτητές της Ακαδημίας και επωφελούνται από την ανταλλαγή απόψεων ενός επιστημονικού δυναμικού, υψηλού κύρους και διεθνούς αναγνώρισης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής: Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πανεπιστημιακός ή μεταπτυχιακός κύκλος στον τομέα της Νομικής, των Πολιτικών επιστημών, των Διεθνών Σχέσεων, της Δημόσιας Διοίκησης ή Ευρωπαϊκών σπουδών. Τα μαθήματα και οι διαλέξεις γίνονται στα αγγλικά, και συνεπώς οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν τη γλώσσα σε άριστο επίπεδο. Δεκτοί επίσης γίνονται τελειόφοιτοι των παραπάνω Τμημάτων και Σχολών.

Δηλώσεις συμμετοχής: Δήμος Φυλής, Γραφείο Δημάρχου (κα Ελευθερία Καμπόλη), τηλ. 2102474067, e-mail: [email protected]

Δικαιολογητικά: 1. Μεταπτυχιακός Τίτλος ή Πτυχίο ή Πιστοποιητικό Σπουδών
1. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Proficiency ή αντίστοιχο.

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής: Μέχρι και Παρασκευή 29-06-2018

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

ΟΑΕΔ -Κοινωφελής: Τελευταίες ημέρες για τις 30.333 θέσεις σε ΟΤΑ

Λήγει την Δευτέρα 20/8/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *