888 ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Νέος ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !! Δεσμοί ΔΙΣ. με Σόρος και Goldman Sachs !!! | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Νέος ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !! Δεσμοί ΔΙΣ. με Σόρος και Goldman Sachs !!!

ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Νέος ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !! Δεσμοί ΔΙΣ. με Σόρος και Goldman Sachs !!!

Ο γαμπρός του Trump έχει δεσμούς δις δολλαρίων με George Soros και Goldman Sachs

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ ;

ΕΣΚΑΣΕ… Β Ο Μ Β Α ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο Νέος ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ !!

Τώρα αρχίζει και φαίνεται γιατί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, έκανε στροφή 180 μοιρών σε πολλά θέματα όπως στη Συρία και τις σχέσεις με Ρωσία. Το καθεστώς του βαθέως αμερικανικού κράτους έχει στενότατες σχέσεις δισεκατομμυρίων δολλαρίων με τον γαμπρό και σύμβουλό του, Jared Kushner, τις οποίες ο Kushner δεν δημοσιοποίησε όπως είχε υποχρέωση. Με αυτό κρατούσαν τον Trump για να κάνει την τούμπα και τώρα κάποιοι από όσους προδόθηκαν το αποκαλύπτουν;

Η εφημερίδα Wall Street Journal αποκάλυψε πληροφορίες της ότι ο Kushner «ξέχασε» να δημοσιοποιήσει την συν-ιδιοκτησία του στην εταιρία Cadre του τομέα χρηματοδότησης ακινήτων, την οποία ίδρυσε το 2014 και κατέχει μαζί με τον George Soros, Goldman Sachs και άλλους εκατομμυριούχους όπως τον Peter Thiel. Επίσης «ξέχασε» να δημοσιοποιήσει τα άνω του 1 δις δολλαρίων δάνειά του από 20 διαφορετικές πηγές (συμπεριλαμβανομένου του Soros) για εταιρίες του και άλλα περιουσιακά στοιχεία του.

Ο Kushner, μέσω της ιδιότητάς του και ως συμβούλου του Προέδρου-πεθερού του (!) είναι ουσιαστικά ο σύνδεσμος του Λευκού Οίκου με την επιχειρηματική κοινότητα. Τίθεται το ερώτημα ποιους θα εξυπηρετεί δεδομένης της σκανδαλωδώς στενής σχέσης του με Soros, Goldman Sachs και το υπόλοιπο βαθύ κράτος των ΗΠΑ; Προφανώς όχι την υγιή επιχειρηματικότητα.

Θα μείνει όμως μέχρι εκεί ή ο Trump θα γίνει ο αχυράνθρωπός του και όλου του κυκλώματος που εξυπηρετεί ο Kushner; Ο Αμερικανικός λαός που ψήφισε τον Trump για να ξεβρωμίσει τον βάλτο του «βαθέως κράτους» (της γκλομπαλιστικής μαφίας δηλαδή) προφανώς δεν ήξερε τις σχέσεις του Kushner με τον @#$$%$ Soros, την @$##& Goldman Sachs κλπ.

hellasforce.com Για τα άρθρα που φιλοξενούνται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Grenache, απολαύστε τη με ένα ποτήρι Μελισσόμαντρα – Καλλιγάς Ροζέ

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και η Μελισσόμαντρα – Καλλιγάς σας καλούν να γιορτάσετε τη Παγκόσμια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *