888 Η αντιπολίτευση στη Σερβία κατηγόρησε τον Vuchich για προδοσία | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Η αντιπολίτευση στη Σερβία κατηγόρησε τον Vuchich για προδοσία

Η αντιπολίτευση στη Σερβία κατηγόρησε τον Vuchich για προδοσία

© RIA Novosti / Αλεξέι Vitvitskiy Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Vuchich. Φωτογραφία αρχείου.
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, 15 Ιουνίου – RIA Novosti. Ο αρχηγός της Σερβικής αντιπολίτευσης του κοινοβουλευτικού κόμματος «Πόρτα» (Πύλη) Boshko Obradovich δήλωσε την Πέμπτη ότι με τον διορισμό του Υπουργού κρατικής διοίκησης Ania Brnabich στην θέση της Πρωθυπουργού ο πρόεδρος Αλεξάντερ Vuchich, τελικά , πρόδωσε τη Σερβία στην Δύση.

Ο Vuchich προηγουμένως πρότεινε ως υποψήφιο τον Brnabich, που έχει τη φήμη του δυτικού πολιτικού σε μια θέση του επικεφαλής της κυβέρνησης και πρέπει να επιβεβαιώσει αυτό με την υπερψήφιση στην Skupstina (κοινοβούλιο) της Δημοκρατίας. Ο Brnabich δεν κρύβει τον μη συμβατικό σεξουλικο προσανατολισμό του τον οποίο ανέφερε στον πρωθυπουργό Vuchich εκείνη την εποχή, όταν σχηματίζαν την κυβέρνηση μετά τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών που έλαβαν χώρα τον Απρίλιο του 2016. Όπως ο Vuchich δήλωσε τότε, «δεν αποτελεί πρόβλημα ».

Η «Επιλογή του Ana Brnabich για την θέση του επικεφαλής της κυβέρνησης είναι η επιλογή του Vuchich ή της Δύσης;
Είναι προφανές ότι τα δυτικά κέντρα μπορούν να εμπιστεύονται περισσότερο τον Άνια Brnabich, από κάποιον άλλον του (κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος) SPP ή από τους εταίρους του συνασπισμού «- όπως λέγεται στη δήλωση του ηγέτη του κινήματος» Dveri».

O Obradovich θεωρεί ότι ο υποψήφιος Brnabich προτάθηκε «από υπαγόρευση της Δύσης».

«Ίσως, από το λόμπι των Κροατών ομοφυλοφίλων ως εκ τούτου κατέχει τη μεγαλύτερη θέση με επιρροή στη Σερβία, θα το μάθουμε σύντομα. Πραγματικά η κυβερνητική πλειοψηφία δεν έχει άλλον υποψήφιο για να λάβει την εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση εκτός αυτού, αυτός επιβλήθηκε από τη Δύση η οποία τους έφερε στην εξουσία και συνεχίζει να υπαγορεύει τα βήματα «- σημείωσε ο Obradovich.

Ο επικεφαλής του κινήματος «Dveri» παρατήρησε ότι ο υποψήφιος για την Πρωθυπουργία είναι γνωστό ότι όλη του την ζωή εργάστηκε στις δυτικές εταιρείες και ΜΚΟ» και απέκτησε το δίπλωμα του στην Δύση.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα στη θέση του προέδρου και στη θέση του πρωθυπουργού είναι άνθρωποι «που όλες οι επιτυχίες τους» είναι απαιτήσεις των δυτικών χωρών..

«Τώρα βλέπουμε ότι η Σερβία θα πρέπει να πληρώσει, να προδώσει και να πουλήσει για την άφιξη και την διατήρηση της εξουσίας.
«Οι λεγόμενοι επαγγελματίες εμπειρογνώμονες» της Σερβίας λένε ότι ο Vuchich πρόδωσε εντελώς την Σερβία στην Δύση, παρά την θέληση των ψηφοφόρων του, των εταίρων του συνασπισμού και την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών», κατέληξε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης.
.
Την Πέμπτη ο πρόεδρος της Σερβίας ανέθεσε στον υποψήφιο για Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας και το μέλλοντικό του Υπουργικό Συμβούλιο να ενισχύσουν τις σχέσεις με τη Ρωσία, την Κίνα και τις άλλες χώρες στο δρόμο προς την ένταξη στην ΕΕ.

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Masterclass Προπονητικής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά με τον Γιώργο Αμανατίδη

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ενδιαφέρον των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο κύκλος των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *