Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θεοχαρόπουλος: Λογικές Ζουράρι στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, μετά το 2018»

Θεοχαρόπουλος: Λογικές Ζουράρι στον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, μετά το 2018»

«Στον ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησαν λογικές "Ζουράρι": ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, μετά το 2018», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος με ραδιοφωνικές το δηλώσεις. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τόνισε επίσης: «Με αυτά που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας έρχονται όχι καλύτερες ημέρες, όπως είπε, αλλά δύσκολες μέρες και μια επώδυνη κατάσταση για την ελληνική κοινωνία και οικονομία».

Μέσω του Real FM o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καταλόγισε στον πρωθυπουργό ότι «όχι μόνο ότι ζει εκτός πραγματικότητας με αυτά που δηλώνει», αλλά «ότι προσπαθεί να περάσει ένα τεχνητό κλίμα ευφορίας. Αυτά που κατηγορούσε παλιότερα, τα κάνει τώρα πολλαπλάσια. Έχει υπογράψει μείωση συντάξεων, μείωση αφορολογήτου, προληπτική νομοθέτηση, για τα οποία έχει πει ο ίδιος ότι μερικά από αυτά είναι αντισυνταγματικά, εκτός κοινοτικού κεκτημένου και μετά από όλα αυτά, λέει τώρα ότι έρχονται καλύτερες μέρες».

Επίσης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ κυριάρχησαν λογικές "Ζουράρι": ποιος ζει, ποιος πεθαίνει, μετά το 2018» και πως η κατάσταση είναι τραγική στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, ενώ για το σχεδιασμό της κυβέρνησης να ψηφιστούν τα αντίμετρα σε πολλά άρθρα ο κ. Θεοχαρόπουλος ανέφερε ότι πρόκειται για τους γνωστούς επικοινωνιακούς ελιγμούς και τα πυροτεχνήματα του κ. Τσίπρα.

«Θα φέρει μέτρα για δεκάδες θέματα (από μείωση συντάξεων μέχρι και πώληση στρατηγικών μονάδων της ΔΕΗ) σε ένα άρθρο και θα σπάσει σε πολλά άρθρα την υποσχεσιολογία για επιδόματα μετά το 2019, για να δίνει πίσω ένα μικρό μέρος από εκεί όπου τα παίρνει», είπε.

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Σιχάθηκα τα περιστέρια με την Περιστέρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ – 18 Απρ 2018 – 18:10 Διαβάσαμε ότι η «συντρόφισσα» Περιστέρα (ή αλλιώς Μπέτυ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *