888 Και νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην ομιλία Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Και νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην ομιλία Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Και νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην ομιλία Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Νέα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία ανακοινώθηκαν ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, στις 8 Σεπτεμβρίου, στα εγκαίνια της έκθεσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών ένα συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα μπροστά από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις επιτροπές αγώνα για την Μακεδονία.

Την ίδια ημέρα και ώρα ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» καλεί σε συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών τα δύο συλλαλητήρια «δεν είναι ανταγωνιστικά το ένα στο άλλο».

«Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, προκαλεί τη λαϊκή αντίδραση και ήδη έχουν εξαγγελθεί λαϊκές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2018.

Αντίπαλος τού λαού, είναι το καθεστώς που, παρά τη λαϊκή αντίδραση, υπογράφει την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και την εκχώρηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και στόχος τού λαού είναι η ακύρωση, από το λαό, τής απαράδεκτης «Συνθήκης των Πρεσπών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Φορέας.

Και νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην ομιλία Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ

newsbeast.gr

Πηγή

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Ένα από τα ωραιότερα πάρκα της Ευρώπης βρίσκεται στη Δράμα

Ανάμεσα στα 60 καλύτερα πάρκα της Ευρώπης βρίσκεται και αυτό της Αγίας Βαρβάρας στην καρδιά …