Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ που σας ΚΡΥΒΟΥΝ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στην Ελλάδα!! Οι Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ προωθούν Νομοσχέδιο-Έκτρωμα!!!

Μάθετε την ΑΛΗΘΕΙΑ που σας ΚΡΥΒΟΥΝ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ στην Ελλάδα!! Οι Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ προωθούν Νομοσχέδιο-Έκτρωμα!!!

ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ! Αλλαγή φύλου με μία …δήλωση, προωθεί ο ‘τΣύριζα’!

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ…

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ… ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ …ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!

Πολλοί αποκαλούν τους συριζαίους ανίκανους και έχουν απίστευτα άδικο. Ο πραγματικός σκοπός τους είναι η ανθελληνοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας, η πλήρης αποκοπή των Ελλήνων από τα Ήθη και τα Έθιμά τους, η διάλυση των θεσμών τους, όπως η Θρησκεία και η Οικογένεια.
Ως προς αυτόν, τον πραγματικό σκοπό των συριζαίων, τα πράγματα κινούνται με εξαιρετική ταχύτητα…

Παράλληλα με την κατάθεση των νέων μέτρων του νέου μνημονίου της αριστεράς, λοιπόν, κατατέθηκε προς διαβούλευση και νομοσχέδιο για την «ταυτότητα φύλου», σύμφωνα με το οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να πηγαίνει… και να δηλώνει στις αρχές, την «μεταβολή» (!) του φύλου του (!) χωρίς καμμία άλλη απαίτηση!

Το έωλο του εν λόγω νομοσχεδίου, δεν διαφαίνεται μονάχα από το προφανές γεγονός, ότι αντιτίθεται στα οριζόμενα από την φύση!
Επιπλέον, εισάγει στην νομοθεσία της χώρας καινές έννοιες, που υιοθετήθηκαν προσφάτως και χωρίς προηγούμενη ανάγκη, ή έρευνα από διεθνείς οργανισμούς κατόπιν πολιτικών πιέσεων…

Οι έννοιες αυτές εγκυμονούν σοβαρότατους κοινωνικούς κινδύνους, αφού χτυπούν τον πυρήνα της Ελληνικής Κοινωνίας, την Οικογένεια, αλλά και τους δημογραφικούς δείκτες της χώρας, που είναι ήδη σε τραγική κατάσταση.

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε τις πιθανές, τραγελαφικές, διοικητικές συνέπειες του νομοθετήματος, αφού αυτές είναι μικρής ή ελάχιστης σημασίας, εμπρός στις καταστροφικές συνέπειες που θα υπάρξουν στον Θεσμό της Οικογένειας.

hellasforce.com Για τα άρθρα που φιλοξενούνται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Ισραηλινό F-35 «Adir» σε εντυπωσιακούς ελιγμούς – Βίντεο

Δείτε το βίντεο: [embedded content] Πηγή Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *