888 Νατοϊκά Στρατεύματα προκαλούν τη Ρωσική Αρκούδα! «Iron Wolf 2017» (video) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Νατοϊκά Στρατεύματα προκαλούν τη Ρωσική Αρκούδα! «Iron Wolf 2017» (video)

Νατοϊκά Στρατεύματα προκαλούν τη Ρωσική Αρκούδα! «Iron Wolf 2017» (video)

Άρματα Leopard του Γερμανικού Στρατού διασχίζουν τον ποταμό Neris κατά τη διάρκεια της άσκησης Iron Wolf 2017 στo Στάσεναϊ της Λιθουανίας στις 20 Ιουνίου 2017. © Ints Kalnins / Reuters Aμερικανικά Γερμανικά και βρετανικά στρατεύματα αυτήν την εβδομάδα με χιλιάδες άνδρες του ΝΑΤΟ ασκήθηκαν ενώ ετοιμάζουν τη διεξαγωγή πολεμικών Ασκήσεων στην Πολωνία, οι οποίες προεξοφλούν τον «πιθανό» αποκλεισμό των χωρών της Βαλτικής από τη Ρωσία.5946a966c46188f86a8b45cc

Αν και Ρωσία έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι έχει οποιαδήποτε πρόθεση να εισβάλει στη Λετονία, την Εσθονία ή τη Λιθουανία ή οποιοδήποτε άλλο κράτος για το θέμα αυτό.

Ούτε υπάρχουν αποδείξεις για τυχόν συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων που να αποτελούν απειλή για τους γείτονές της στη Βαλτική.

Οι ίδιοι οι διοικητές του ΝΑΤΟ παραδέχονται ότι οι τελευταίες Ασκήσεις είναι ένα «θεωρητικό σενάριο» στο οποίο ο ρωσικός στρατός αποκλείει με Στρατεύματα τα 104 χιλιόμετρο Suwalki Gap μεταξύ Λευκορωσίας και Καλίνινγκραντ, διακόπτοντας έτσι τα βαλτικά μέλη του ΝΑΤΟ από την υπόλοιπη …συμμαχία.

veteranos.gr

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Masterclass Προπονητικής στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά με τον Γιώργο Αμανατίδη

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και αμείωτο ενδιαφέρον των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο κύκλος των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *