Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο Πούτιν μίλησε για την κρίση του πρώην μοντέλου της παγκοσμιοποίησης

Ο Πούτιν μίλησε για την κρίση του πρώην μοντέλου της παγκοσμιοποίησης

© RIA Novosti. Σεργκέι Guneev Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μιλά στην τελετή έναρξης του Διεθνούς Φόρουμ «Μια ζώνη ένας δρόμος κατά την διάρκεια της επίσκεψης εργασίας του στην Κίνα στις 14 Μαΐου 2017
ΠΕΚΊΝΟ, 14 Μαΐου — RIA Novosti. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποκάλυψε τις οικονομικές αιτίες της τρομοκρατίας και της παράνομης μετανάστευσης.
«Οι ιδέες της διαφάνειας, της ελευθερίας του εμπορίου σήμερα όλο και περισσότερο απορρίπτονται και συχνά από εκείνους που τα υπηρέτησαν και ενήργησαν ως υπερασπιστές τους μέχρι πρόσφατα. Η Ανισορροπία στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη, η κρίση του πρώην μοντέλου της παγκοσμιοποίησης οδήγησαν σε αρνητικές συνέπειες για τις σχέσεις μεταξύ των κρατών, για τη διεθνή ασφάλεια», — είπε ο Πούτιν, μιλώντας στα εγκαίνια του φόρουμ «Μια ζώνη — ένας δρόμος».

Σημείωσε, επίσης, ότι η φτώχεια, η κοινωνική αναταραχή και το τεράστιο το χάσμα στο επίπεδο ανάπτυξης των χωρών των περιφερειών δημιουργούν γόνιμο περιβάλλον για την διεθνή τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό και την παράνομη μετανάστευση.

«Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, αν δεν ξεπεράσουμε την στασιμότητα, την στασιμότητα στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη», — πρόσθεσε.

© RIA Novosti, γραφημάτων Στρατηγική Οικονομικής Ανάπτυξης του «Μια ζώνη – ένας δρόμος»

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ….

Η αναμενόμενη προδοσία των εντεταλμένων της παγκόσμιας μασονίας στην Ελλάδα απλά επιβεβαίωσε αυτό που φωνάζαμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *