888 Προσλήψεις 7 ατόμων στο ΕΛΚΕΘΕ | Kontasas
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Προσλήψεις 7 ατόμων στο ΕΛΚΕΘΕ

Προσλήψεις 7 ατόμων στο ΕΛΚΕΘΕ

Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής προκηρύσσει την πρόσληψη έξι (6) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, για τις ανάγκες του Ερευνητικού Προγράμματος: ΄΄RECONNECT ΄΄, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (κατά 85%) και από Εθνική συμμετοχή (κατά 15%) και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (European Regional Development Fund) στο πλαίσιο της πρόσκλησης INTERREG Balkan-Mediterranean 2014-2020.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επιπλέον προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για (7,4) μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, για τις ανάγκες του Ερευνητικού Προγράμματος: ΄΄DEEPEASTMED (STATE OF THE KNOWLEDGE OF DEEP-WATER VULNERABLE SPECIES AND HABITATS IN THE EASTERN MEDITERRANEAN)΄΄, το οποίο χρηματοδοτείται από την IUCN (International Union for Conservation of Nature and Natural Resources).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΠηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Προσλήψεις 1.949 ατόμων σε θέσεις Δ.Ε, Τ.Ε, Π.Ε στην υγεία μέσω ΑΣΕΠ

Τρεις προκηρύξεις για την πρόσληψη 1.949 ατόμων σε υπηρεσίες και οργανισμούς υγείας, μέσω ΑΣΕΠ, βρίσκονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *