888 «Προσοχή στις Ρωσίδες «Μάτα Χάρι» στα μπαρ της Εσθονίας», λέει η Δανία στους στρατιώτες της | Kontasas
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / «Προσοχή στις Ρωσίδες «Μάτα Χάρι» στα μπαρ της Εσθονίας», λέει η Δανία στους στρατιώτες της

«Προσοχή στις Ρωσίδες «Μάτα Χάρι» στα μπαρ της Εσθονίας», λέει η Δανία στους στρατιώτες της

Προειδοποίηση προς τους στρατιώτες της χώρας που θα ταξιδέψουν σύντομα στην Βαλτική εξέδωσε η υπηρεσία ασφαλείας της Δανίας

Με ειδικές οδηγίες από την υπηρεσία ασφαλείας της χώρας θα ταξιδέψουν σύντομα στην Εσθονία 200 Δανοί στρατιώτες, ως μέλη της δύναμης του ΝΑΤΟ στην χώρα της Βαλτικής. Οι μυστικές υπηρεσίες της Κοπενγχάγης ζητούν από τους στρατιώτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις… γυναίκες!

Σύμφωνα με την οδηγία, θεωρείται πολύ πιθανό Ρωσίδες κατάσκοποι να κυκλοφορούν στα μπαρ του Ταλίν με σκοπό να αποσπάσουν πληροφορίες από τους στρατιώτες του ΝΑΤΟ για λογαριασμό της Μόσχας. Έτσι, αναφέρει η οδηγία, απαιτείται έξτρα προσοχή σε κάθε σέξι Ρωσίδα που θα βρίσκεται σε κάποιο μπαρ, περίπου ως «ερωτικό δόλωμα».

Αντίστοιχα, σημειώνεται στην οδηγία, κίνδυνος υπάρχει και από ρώσους προβοκάτορες που μπορεί να προκαλέσουν τους στρατιώτες σε καβγά, προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στο ΝΑΤΟ.

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα «Copenhagen post» που αναφέρει επίσης πως οι μυστικές υπηρεσίες της Δανίας βασίστηκαν σε πληροφορίες από την αντίστοιχη εσθονική υπηρεσία.

πηγη

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Ρώσος οικονομολόγος: «Οι Ιταλοί έκαναν κάτι που ακόμη και οι επαναστάτες Έλληνες δεν τόλμησαν να κάνουν»!

Οι Ιταλοί έκαναν κάτι που ακόμη και οι επαναστάτες Έλληνες δεν τόλμησαν να κάνουν: Παραβίασαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *