Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ για εργασία σε 6 αλυσίδες σούπερ μάρκετ (LIDL, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, MY MARKET κ.α.)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ για εργασία σε 6 αλυσίδες σούπερ μάρκετ (LIDL, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, MY MARKET κ.α.)

Προσλήψεις σε επτά πόλεις στα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεκάδες προσλήψεις στελεχών και πωλητών σε όλη τη χώρα πραγματοποιεί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι θέσεις αφορούν τόσο τα ομώνυμα καταστήματα όσο και τη φίρμα Cash and Carry

Αναφορικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι, απαραίτητοι κρίνονται οι τίτλοι σπουδών ειδικά για τις στελεχιακές θέσεις, ενώ οι υπεύθυνοι κρεοπωλείου θα πρέπει να διαθέτουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ


Θέσεις εργασίας από τη LIDL

Νέες θέσεις εργασίας από τη LIDL σε διάφορες πόλεις όπως Μέγαρα, Διδυμότειχο, Χανιά, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αττική κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τα σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε διάφορες περιοχές

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ


ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στα σούπερ μάρκετ MARKET IN

Η εταιρία MARKET IN είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές αλυσίδες super market με 84 καταστήματα.

Τα MARKET IN εφαρμόζοντας στρατηγική ανάπτυξης με εστίαση στον Πελάτη, την Ποιότητα και προσφέροντας Χαμηλές Τιμές, αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων εργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για σούπερ μάρκετ Bazaar Cash & Carry σε διάφορες πόλεις

H BAZAAR A.E. με την μακρόχρονη εμπειρία τα στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, έχει δημιουργήσει 5 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα με στόχο την πλήρη κάλυψη αναγκών των επαγγελματικών χώρων μαζικής εστίασης και των καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Τα Bazaar Cash & Carry, υποστηρίζουν με επιτυχία επαγγελματίες με επιχειρηματική δραστηριότητα Mini Market, Super Market, Παντοπωλεία, Ψιλικά, Ψητοπωλεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Bars, Κάβες, αλλά και μεγάλες μονάδες μαζικής εστίασης (αλυσίδες ξενοδοχείων & εστιατορίων) εξυπηρετώντας περισσότερους από 6.500 πελάτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στα σούπερ μάρκετ METRO και MY MARKET

Τα METRO Cash & Carry είναι καταστήματα με χώρους πώλησης 2.500-3.500 τ.μ., που διαθέτουν άνετο Parking και βρίσκονται σε κομβικά σημεία με άνετη πρόσβαση, μέσα στην πόλη, ή στα όριά της. Τα καταστήματα αυτά απευθύνονται στους επαγγελματίες (όπως mini markets, παντοπωλεία, κάβες, ταβέρνες, bars, ξενοδοχεία κ.λπ.) όχι μόνο της πόλης, στην οποία βρίσκονται, αλλά και σε εκείνους της ευρύτερης περιοχής (ακτίνα 50-80 χλμ).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΔΩ

πηγη

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Πρόστιμο €50.000 στην εταιρεία «Σιούφας & Συνεργάτες»

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλλε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ στη δικηγορική εταιρεία «Σιούφα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *