Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρήγας: Οι περικοπές σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια θα είναι νόμιμες

Ρήγας: Οι περικοπές σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια θα είναι νόμιμες

Στη γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής με την οποία αποφαίνεται ότι το σύνολο των ρυθμίσεων του νόμου 4387/2016, οι περικοπές δηλαδή σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια είναι αντισυνταγματικές και βρίσκονται εκτός Συντάγματος και εκτός διεθνούς συνθήκης για τα δικαιώματα του ανθρώπου αναφέρθηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

«Υπήρξε μία γνωμοδότηση. Δεν έχω καμία αντίρρηση. Από κει και πέρα η νόμιμη κυβέρνηση του ελληνικού λαού θα διαμορφώσει το πλαίσιο το οποίο θα είναι όλα συμφωνημένα. Είναι τόσο απλό. Θα είναι μέσα στα συνταγματικά πλαίσια. Είναι σαφές αυτό που λέω», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον realfm 97,8.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μία γνωμοδότηση, δεν σημαίνει ότι αυτή η γνωμοδότηση και τα μέτρα τα οποία θα πάρει και ο τρόπος με τον οποίο θα διαμορφωθεί το νομοσχέδιο από την κυβέρνηση και από την ψήφιση της Βουλής δεν θα είναι νόμιμο».

Σε σχετικό ερώτημα αν πρόθεση της κυβέρνησης είναι να τροποποιήσει κάποιες διατάξεις ώστε να συμμορφωθεί με όσα αναφέρει η γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής, ο κ. Ρήγας επισήμανε: «Θα το δείτε, θα το δείτε τις επόμενες ώρες».

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΣ… «ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Αφορμή για εντυπωσιακές εμφανίσεις έδωσε η δεξίωση για την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *