Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρουσόπουλος για Καραμανλή: Κάποιοι μιλούν «εις το όνομα του πατρός»

Ρουσόπουλος για Καραμανλή: Κάποιοι μιλούν «εις το όνομα του πατρός»

Για ανθρώπους μέσα από τη Νέα Δημοκρατία που μιλούν εις στο όνομα του Κώστα Καραμανλή, όπως ακούγεται στην εκκλησία το «εις το όνομα του πατρός…» έκανε λόγο μέσω ραδιοφωνικής του συνέντευξης ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο πρώην υπουργός τόνισε μέσω του RealFM ότι ο πρώην υπουργός «στηρίζει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επειδή είναι ένα κομμάτι σημαντικό της παράταξης», ενώ σε ερώτηση εάν ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημείωσε: «Εννοείται. Είναι αυτονόητο ότι θέλει να τον δει πρωθυπουργό, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις το Θοδωρή Ρουσόπουλου:

Σε ερώτημα για το εάν ο Κώστας Καραμανλής θέλει να δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εννοείται. Είναι αυτονόητο ότι θέλει να τον δει πρωθυπουργό, δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Οι συνομιλίες που έχουν μεταξύ τους είναι σε πολύ καλό κλίμα. Ο Καραμανλής παραιτήθηκε και το εννοεί ότι έφυγε από την αρχηγία του κόμματος. Δεν εννοεί, όπως ίσως κάποιοι άλλοι πρόεδροι κομμάτων στο παρελθόν που έφυγαν και ήθελαν να μείνουν ενεργοί στην επίδραση, σε πρόσωπα, σε καταστάσεις μέσα στο κόμμα τους».

Και πρόσθεσε: «Εννοούσε από την αρχή ότι αποστασιοποιείται από τις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης, γιατί δεν είναι πλέον αυτός ο επικεφαλής και στηρίζει τον εκάστοτε αρχηγό. Και μόνο το γεγονός ότι ένας αρχηγός του κόμματος επί 12 χρόνια και πρωθυπουργός επί 5 χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των περισσότερων συνεδριάσεων που κάνει το κόμμα και χειροκροτά τον αρχηγό, αυτό κάτι δηλώνει».

Για το εάν ο πρώην πρωθυπουργός επηρεάζει τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία και έχει μία ομάδα βουλευτών, στους οποίους λέει είτε να στηρίζουν, είτε να διαμορφώνουν ένα άλλο κλίμα, ο πρώην υπουργός, είπε: «Όποιοι πάμε την Κυριακή στην εκκλησία, ακούμε “εις το όνομα του πατρός… ”. Κάποιοι, λοιπόν, εις στο όνομα του Καραμανλή μπορεί να λένε συγκεκριμένα πράγματα. Ο Καραμανλής έχει πάρει μια πολύ συγκεκριμένη απόφαση. Η στάση του είναι αυτή που ήταν και στην κυβέρνηση και προεδρία Σαμαρά, είναι ίδια και τώρα. Στηρίζει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, επειδή είναι ένα κομμάτι σημαντικό της παράταξης».

Σχετικά με το εάν υποστηρίζει ότι κάποιοι μιλούν στο όνομα του Κώστα Καραμανλή, απάντησε:« Δεν ξέρω ποιοι. Σε κάθε περίπτωση. Από τις δικές μου συζητήσεις με τον Καραμανλή δεν μου προκύπτει ότι παρεμβαίνει για να κάνει κάποιες αλλαγές. Αν ήθελε να παρέμβει ο ίδιος, δεν θα το έκανε ευθέως; Και αν το έκανε ευθέως ο ίδιος, δεν θα είχε αποτέλεσμα;».

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Υπ. Εργασίας: Η ΝΔ εμμένει στο μοντέλο της φτηνής και ελαστικής εργασίας

Για εμμονή της ΝΔ στο μοντέλο της φτηνής και ελαστικής εργασίας,«η οποία δεν κρύβεται» κάνει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *