888 «ΣΑΡΚΑ & ΟΣΤΑ» ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ στις ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ / «ΣΑΡΚΑ & ΟΣΤΑ» ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ στις ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

«ΣΑΡΚΑ & ΟΣΤΑ» ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ στις ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

Του Αναστασίου Θεοδωρίδη

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πολλές προφητείες Της Ιεράς Αποκαλύψεως και Αγίων Πατέρων που ξετυλίγονται στις μέρες μας,όμως θα επικεντρωθούμε σε τρανταχτές προφητείες που εκπληρώνονται σήμερα..

1.Έχουμε την εμφάνιση και την ομιλία του αντιχρίστου στης 11/11/2014 στο Πεκίνο στην σύνοδο των G19 σε 50 άτομα. Όπου και προσεχώς θα ανακηρυχθεί δημοσίως από τον Πάπα..

2.Κολόβωση του καιρού δηλ.μείωση του μήκους του χρόνου ώστε ο καιρός να περνά γρήγορα..

3.Εφαρμογή αύλου χρήματος με την εγκατάσταση συντόμως αρχικώς 1000 Α.Τ.Μ. σε τράπεζες για την εφαρμογή των συναλλαγών με το παγκόσμιο νόμισμα bitcoin.. όπου σε λίγο καιρό όλο το ρευστό συμβατό –υλικό σημερινό χρήμα θα μετατραπεί σε άυλο και οι συναλλαγές θα γίνονται με ηλεκτρονικές κάρτες..και εδώ εκπληρώνονται οι προφητείες του Αγίου Αρέθα που προεφήτευσε ότι ..‘’το χάραγμα θα δοθεί σαν ψήφος (πλακίδιο,δηλ.κάρτα)εντριβή και εγνωσμένης ανθρώποις..’’ και του Αγίου Εφραίμ του Σύρου που προεφήτευσε ότι..΄΄διότι τιούτον τρόπο χρησιμοποιεί ο τύραννος ώστε όλοι να βαστάζουσιν το σημάδι του πρίν έρθει να απατήσει τα σύμπαντα..’’.

4.Εδώ και δεκαετίες εμφανίσθηκε το ΄΄χάραγμα’’Της Αποκαλύψεως σε είτε σε μορφή barcode είτε στην ηλεκτρονική του μορφή τσίπ. Όλα τα συστήματα αυτά δουλεύουν με το δυαδικό σύστημα του 0 και 1.

5.Σύμφωνα με προφητείες ο αντίχριστος θα νικήσει 3 βασιλείες δηλ.την Λιβύη,την Αίγυπτο και Λίβανο.κάτι το οποίο έχει συμβεί ήδη που εδώ και χρόνια η Νέα Τάξη έχει διαλύσει τις χώρες αυτές.

6.Έχουμε την εμφάνιση των Ίππων Της Αποκαλύψεως όπως του ΄΄ωχρού ίππου’’στο Κάιρο της Αιγύπτου στα γεγονότα της πτώσης του Μουμπάρακ,και το έδειξαν όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.Πρόσφατα εμφανίσθηκε και ο ΄΄μαύροςίππος’’στην
Αραβία.

7. Οι μεταναστεύσεις είναι προφητευμένο Εσχατολογικόν σημείον όπου οι άνθρωποι θα μεταναστεύουν για να βρούν καλύτερη ζωή αλλού κάτι που αναφέρουν και ο Άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης και ο Άγιος Ιππόλυτος..

8. Πλέον άπαντες σχεδόν οι άνθρωποι παρέλαβαν ηλεκτρονικές κάρτες και εφαρμόζουν την αχρήματη κοινωνία και την εφαρμογή του πλαστικού χρήμα..

9. Το προφίλ των ανθρώπων έχει αλλάξει προς το χειρότερο,δειλία,ανηθικότης Άβουλος,ψυχρότητα,αδιάφορος,ένοχη σιωπή,απάθεια..

10.Η Εκκλησία εκκοσμικεύθηκε,ανούσια κηρύγματα,με την πλειονότητα των Επισκόπων να είναι μασόνοι,επιδεικνύοντας ένοχη σιωπή σε ομολογιακά θέματα..

11.To τσιπάρισμα στις Η.Π.Α.ήδη πραγματοποιείται για να έχουν πρόσβαση οι Αμερικανοί στην κοινωνική ασφάλιση.Σύντομα και στην Αυστραλία θα εφαρμοστεί.Στην Ιταλία σύμφωνα με δήλωση του πρωθυπουργού άπαντες θα τσιπαρισθούν υποχρεωτικά όπως και στην Ελλάδα κάτι που ειπώθηκε από επίσημα κυβερνητικά χείλη..

12.Εσχατολογικό Σημείο των καιρών μας είναι ότι ενώ οι άνθρωποι ότι οδεύουμε σε άσχημα γεγονότα,παραμένουν όμως αμετανόητοι!

13.Επίσης Εσχατολογικό προφητευμένο Σημείο (Άγιος Νείλος) είναι ότι ενώ οι άνθρωποι του Θεού θα ομιλούν και θα ενημερώνουν τους ανθρώπους στα εσχατολογικά ζητήματα οι άνθρωποι εντούτοις δεν θα τους ακολουθούν, θα τους αποφεύγουν,και θα προτιμούν την υλική ευδαιμονία.

14.Σημείο των Εσχάτων Καιρών είναι και η αντίχριστη Πανορθόδοξος Σύνοδος του 2016 που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Βαρθολομαίου,θα σας αναφέρω ορισμένα σημεία αναφοράς που θα τεθούν εκει..

1)κοινός εορτασμός του Πάσχα Καθολικών με τους Ορθοδόξους.
2)αλλαγή νηστειών.
3)προσέγγιση όλων των θρησκειών.
4)κατάργηση Τέμπλων Ιερών Ναών.
5)μετατροπή και αλλαγή όλων των Αβάτων(π.χ.Αγίου Όρους).
6)συζήτηση για τις παρατάξεις των παλαιοημερολογιτικών ομάδων,για τις οποίες
ομάδες έδωσε ήδη εντολή εδώ και καιρό ο Βαρθολομαίος να ενωθούν μεταξύ τους.

πηγη

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Σε λίγες ημέρες θα ακούσουμε το «Άναρχος Θεός καταβέβηκεν»…..Εἶναι ὁ Χριστός ἄναρχος ;

π. Δημητρίου Ν. Θεοδωροπούλου Ἂν μοῦ πεῖτε ὅτι ὁ Χριστὸς εἶναι ἄναρχος, θὰ διαφωνήσω μαζί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *