Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών πραγματοποίησαν σήμερα συμβολική διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, μέχρι να συναντηθούν με την αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου επέμεναν να την συναντήσουν στο Κοινοβούλιο, για να της εκφράσουν -όπως είπαν- την αντίθεσή τους στις μνημονιακές πολιτικές που στοχοποιούν τα δικαιώματα τους και να της ζητήσουν να μην περικοπούν οι παροχές και τα επιδόματα τους.

Μετά από μεσολάβηση του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, αποχώρησαν, καθώς τους διαβεβαίωσε ότι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσο Πετρόπουλο, δεσμεύτηκε ότι θα επανεξεταστούν τα αιτήματα τους και δεν θα τους γίνουν περικοπές.

Οι εκπρόσωποι των Ατόμων με Ειδικής Ανάγκες, που το πρωί συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκαν και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή παίρνοντας διαβεβαιώσεις από στελέχη του κόμματος ότι, θα στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα τους.

Αμέσως μετά συναντήθηκαν στο γραφείο του στη Βουλή και με τον επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρο Θεοδωράκη. «Δίνουμε σκληρή μάχη, πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίλυση των προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, θα συνεχίσουμε να ασκούμε πιέσεις με συγκεκριμένες προτάσεις στη Βουλή», τους διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο κ. Θεοδωράκης.

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά Ελλάδας!!

Αποκάλυψη ThePresident Ποια η σχέση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με προσφυγές κατά της Ελλάδας για αναγνώριση «Μακεδονικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *