888 Ταλαιπωρία για τους επιβάτες, σε στάση εργασίας τελικά σήμερα οι σιδηροδρομικοί | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ταλαιπωρία για τους επιβάτες, σε στάση εργασίας τελικά σήμερα οι σιδηροδρομικοί

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες, σε στάση εργασίας τελικά σήμερα οι σιδηροδρομικοί

Με προβλήματα και ακυρώσεις εκτελούνται από το πρωί σήμερα τα δρομολόγια προαστιακού και τρένων από το πρωί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο. Επίσης, δεν γίνονται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών προχωρεί σε κινητοποιήσεις από σήμερα έως και τις 20 Ιουλίου, παρότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η δικαιοσύνη εξέδωσε προσωρινή απόφαση με την οποία τις απαγόρευσε. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε νωρίτερα εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε πως τα δρομολόγια σήμερα εκτελούνται κανονικά.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγγειλε η ΠΟΣ σε ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ σήμερα Τετάρτη 11, Παρασκευή 13, Δευτέρα 16 και Τετάρτη 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας μεταξύ 5.00-8.00, 13.00-16.00 και 21.00-00.00, ενώ την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία.

«Μολονότι η Δικαιοσύνη (με προσωρινή της απόφαση) απαγόρευσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις έως την έκδοση της οριστικής απόφασης, η ΠΟΣ προχώρησε σε στάσεις εργασίας, στις οποίες συμμετέχει το προσωπικό του ΟΣΕ, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακυρώσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, διαβεβαιώνοντας πως κάνει ότι είναι δυνατόν στο πλαίσιο του νόμου και των αρμοδιοτήτων της για να επαναφέρει τη λειτουργία σε κανονικούς ρυθμούς.

newsbeast.gr

Πηγή

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

Ασθενής σεισμική δόνηση αισθητή σε Ηλεία και Αχαΐα

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή περί τη 01:10 σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας. …