Αρχική / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΥΠΔΑ: Ζητά να σταλούν οι αιτήσεις για την επιλογή προϊσταμένων (εγκύκλιος)

ΥΠΔΑ: Ζητά να σταλούν οι αιτήσεις για την επιλογή προϊσταμένων (εγκύκλιος)

Με εγκύκλιο του, το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν την αποστολή αιτήσεων υποψηφιότητας για την Προκήρυξη πλήρωσης οριζόντιων θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης.

Ειδικότερα στην εγκύκλιο σημειώνεται: “Δεδομένου ότι έχουν παρέλθει οι προβλεπόμενες στην Προκήρυξη προθεσμίες, παρακαλούνται οι αρμόδιες Διευθύνσεις Διοικητικού/Προσωπικού να ενημερώσουν άμεσα τη Γραμματεία του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων για τον τυχόν αριθμό των αιτήσεων υποψηφιότητας που έχουν υποβληθεί σε αυτές, οι οποίες δεν έχουν ακόμα σταλεί στη Γραμματεία του Ειδικού Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην περ. 5 της παρ. VI της εν λόγω Προκήρυξης και περαιτέρω να προβούν στην άμεση αποστολή τους προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία επιλογής προϊσταμένων.

Οι αποδέκτες της παρούσας εγκυκλίου παρακαλούνται να την κοινοποιήσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο σε όλες τις υπηρεσίες που υπάγονται ή εποπτεύονται από αυτούς. Η Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών παρακαλείται για την κοινοποίηση της παρούσας στους ΟΤΑ β’ βαθμού. Η παρούσα εγκύκλιος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, www.minadmin.gov.gr, στη διαδρομή: «Διοικητική Ανασυγκρότηση / Ανθρώπινο Δυναμικό / Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων».”

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΠηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Loading...
loading...

Δείτε επίσης

ΑΣΕΠ: Οι 2+5 προκηρύξεις που έρχονται -Για 1.360 μόνιμες θέσεις

Επτά προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν συνολικά την κάλυψη 2.938 θέσεων βρίσκονται σε εξέλιξη ή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *