Κόσμος

Άλεκ Μπόλντουιν: Δεν αποκλείουν πιθανό «σαμποτάζ» οι δικηγόροι της οπλουργού της ταινίας

Το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα «σαμποτάζ», δήλωσαν σήμερα οι δικηγόροι που εκπροσωπούν την οπλουργό που είχε ετοιμάσει το όπλο που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν κατά τη διάρκεια μιας πρόβας προκαλώντας κατά λάθος τον θάνατο της Χάτσινς.

Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ ήταν η υπάλληλος που ήταν υπεύθυνη για τα όπλα στην ταινία αυτή όπου στις 21 Οκτωβρίου σε μια πρόβα στο Νέο Μεξικό, η διευθύντρια φωτογραφίας Χάτσινς τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ο Μπόλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο που του το έδωσαν με τη διαβεβαίωση ότι ήταν «νεκρό» –δηλαδή ασφαλές. Εντούτοις το όπλο περιείχε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους μια αληθινή σφαίρα.

Οι δικηγόροι της νεαρής οπλουργού είπαν στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι η πελάτισσά τους γέμισε το όπλο με σφαίρες από ένα κουτί με εικονικά φυσίγγια και ότι δεν έχει ιδέα από που προήλθε η αληθινή σφαίρα με την οποία ήταν γεμάτο το όπλο που σκότωσε την Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock