Κόσμος

Εκτέλεση του επικεφαλής κυκλώματος διακίνησης γυναικών στο Ιράν

Στην απόφαση να εκτελέσουν τον επικεφαλής δικτύου που διακινούσε Ιρανές σε γειτονικές χώρες για πορνείαπροχώρησαν σήμερα, Σάββατο 20/5 οι δικαστικές αρχές του Ιράν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Σαχρούζ Σοκχανβαρί, γνωστός ως «Άλεξ», ήταν ο αρχηγός ενός “δικτύο συνοδών και διακίνησης γυναικών και κοριτσιών από το Ιράν σε χώρες της περιοχής”, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Mizan.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο άνδρας εκτελέστηκε σήμερα το πρωί «για το έγκλημα της διακίνησης ανθρώπων με στόχο την πορνεία».

Το 2020 τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει ότι είχε συλληφθεί στη Μαλαισία σε μια επιχείρηση σε συνεργασία με την Ίντερπολ και είχε εκδοθεί στο Ιράν.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 καταδικάστηκε σε θάνατο με κατηγορίες για «διαφθορά επί της γης», έναν όρο τον οποίο οι ιρανικές αρχές χρησιμοποιούν για να αναφερθούν σε ένα εύρος εγκλημάτων, μεταξύ των οποίων και εκείνα που συνδέονται με την ηθική.

Το ακτιβιστικό πρακτορείο ειδήσεων HRANA μετέδωσε ότι πολλές γυναίκες επίσης συνελήφθηκαν για την ίδια υπόθεση και αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock