Επικαιρότητα

Η Ένωση Ασθενών Ελλάδος απέκτησε νέα στέγη

Τα νέα της γραφεία παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της Ακαδημαϊκής και Επιστημονικής Κοινότητας και της Κοινωνίας των Πολιτών, εγκαινίασε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, η Ένωση Ασθενών Ελλάδος, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για την ανάγκη σύμπλευσης όλων των θεσμικών φορέων, για το καλό των ασθενών και τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Απευθύνοντας ευχαριστήριο μήνυμα προς τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, Νίκος Δέδες, αναφέρθηκε στη θεσμοθέτηση της Ένωσης, με το Άρθρο 60 του Ν. 4931/2022, ως επίσημης συνομιλήτριας της Πολιτείας, που αποτελεί το εφαλτήριο ενός ευρύτερου συμμετοχικού διαλόγου με άξονες τη Δημόσια και Ψηφιακή Υγεία, τη Φαρμακευτική Πολιτική, την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αλλά και την Παροχή Υπηρεσιών Φροντίδας.

Εκπροσωπώντας την Α.Μ Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεόφυτος Δοντάς, αναφέρθηκε στη φροντίδα των ασθενών ως το βασικό επιστέγασμα των πανανθρώπινων πολιτισμικών αξιών της κοινωνίας, με άμεσο αντίκτυπο στο σύνολό της.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock