Επικαιρότητα

Άλλος διάβολος με μαύρη ρόμπα. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!! ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – Μοιράζει μηνύσεις ο Μητροπολίτης Δράμας σε πολίτες που τον έβριζαν για τα εμβόλια

Μήνυση κατέθεσε ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος, σε αντιεμβολιαστές που μέσα από τις αναρτήσεις τους εκτόξευαν ύβρεις και υποστήριζαν πως ο επίσκοπος αρνήθηκε να ενταφιάσει άτομα που είχαν πεθάνει από κορονοίό.Ειδικότερα, οι δύο πολίτες καταφέρονταν εναντίον του Μη τροπολίτη Δράμας στα social media… κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή του με την προβλεπόμενη νομική διαδικασία.

 

Η αστυνομία εντόπισε τους δύο πολίτες, οδηγώντας τους ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η Εισαγγελία αποφάσισε η διαδικασία να οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο και άφησε ελεύθερους τους δύο πολίτες.

Όπως σημειώνει ο μητροπολίτης Παύλος τα άτομα αυτά τον αποκαλούσαν «πουλημένο», «μασόνο» και «αντίχριστο» κάτι που τον έκανε να πάει ταχύτατα σε αστυνομικό τμήμα, για να κινήσει τις διαδικασίες. Ο μητροπολίτης τονίζει πως οι δύο αντιεμβολιαστές συνελήφθησαν αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να γίνει η δίκη.

Τα λόγια του μητροπολίτη Δράμας Παύλου

«Προ τριών ημερών περίπου, περιήλθε σε γνώση μου ότι μέσω του διαδικτύου κάποια πρόσωπα διέσπειραν ψεύδη για το πρόσωπό μου. Όχι αυτά τα κατά χιλιάδες, που διακινούνται την περίοδο αυτή της πανδημίας, για τα οποία και ανεχόμεθα και συγχωρούμε τους Χριστιανούς. Το ένα από μία κυρία έλεγε ότι ο Μητροπολίτης Δράμας απηγόρευσε να ενταφιάζονται οι θανόντες από τον covid.

Με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί μια αναστάτωση αρνητική για το πρόσωπό μου και να διασπείρεται το ψεύδος εις την κοινωνία μέσω του διαδικτύου. Κάτω δε από το σχολιασμό αυτής της ψευδούς ειδήσεως, κάποιος κύριος έγραψε τα εξής, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία μου, “ιδού ο πουλημένος, ο αντίχριστος, ο μασόνος”.

Εξετόξευσε τις τρεις βαρύτερες κατηγορίες που μπορεί να εκτοξεύσει άνθρωπος για έναν κληρικό και μάλιστα έναν Επίσκοπο. Ότι δηλαδή έχω δωροδοκηθεί από κάπου, ότι είμαι αντίχριστος, εγώ που είμαι εις τύπον Χριστού εις την τοπική εκκλησία της Δράμας και ότι είμαι μασόνος.

Κατευθύνθηκα εις το αστυνομικό τμήμα της Δράμας. Κατέθεσα μηνυτήριο αναφορά. Η Αστυνομία εκινήθη ταχύτατα. Συνελήφθησαν οι άνθρωποι αυτοί. Και εντέλει αφέθησαν ελεύθεροι. Δεν ξέρουμε πότε θα οριστεί δικάσιμος.

Παραπέμπεται, δηλαδή, το θέμα στις καλένδες και παραμένει ο διασυρμός του προσώπου μου. Δεν υπάρχει για κληρικό μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν την τριπλή, την οποία, συγγνώμη, αποπτύω μετ’ αγανακτήσεως και λυπούμαι πάρα πολύ για την αντιμετώπιση την οποία έτυχα. Γνωρίζουν όλοι πόσο υπεύθυνη στάση κρατήσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας”.

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock