888 Άρης: Προστατεύει το σήμα της η ΠΑΕ | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Προστατεύει το σήμα της η ΠΑΕ

Άρης: Προστατεύει το σήμα της η ΠΑΕ

Με στόχο την προστασία του σήματος της ΠΑΕ Άρης, υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίες με την Ένωση Σηματούχων Εταιρειών (ΕΣΗΜΕΤ), όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ θα κινείται νομικά κατά του λαθρεμπορίου και παρανόμων πράξεων που σχετίζονται με το σήμα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Ένωση Σηματούχων Εταιρειών (ΕΣΗΜΕΤ), τον οργανισμό που σκοπό έχει την προστασία των δικαιωμάτων των νόμιμων δικαιούχων και παραγωγών των αυθεντικών προϊόντων, συνεργάζονται με σκοπό την προστασία των ιδιωτικών περιουσιακών στοιχείων (λογότυπο και προϊόντα) της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από αθέμιτες πρακτικές και την καταπολέμηση του εμπορίου προϊόντων απομίμησης/αντιγραφής/παραποίησης του λαθρεμπορίου και της πειρατείας.

Τα δύο μέρη προέβησαν σε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με σκοπό τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε εκπαιδευτικά προγράμματα σε αρμόδιους κρατικούς φορείς, αλλά και την υποστήριξή τους με κάθε δυνατή ενέργεια για την αντιμετώπιση πώλησης των προϊόντων απομίμησης/αντιγραφής/παραποίησης, αλλά και κάθε άλλη ενέργεια που θα βοηθήσει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην Εμπορική Ανάπτυξη.

Η δημιουργία απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων με το λογότυπό μας είναι μια ιδιωτική συμπεριφορά μεταξύ ιδιωτών μέσα από την οποία ο παραβάτης κάνει παράνομη χρήση του Εμπορικού Σήματος του ΑΡΗ και όπως αυτά νοούνται, τα οποία αποτελούν ιδιωτικά εμπορικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μας.

Από την παράνομη πράξη αυτή απορρέουν απαιτήσεις/ζημίες που βλάπτουν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχοντας σαφή γραμμή για την πάταξη του φαινομένου πώλησης προϊόντων «μαϊμού» υιοθετεί το πρόγραμμα ιχνηλασιμότητας της ΕΣΗΜΕΤ το IPTrucker, που σκοπό έχει την καταπολέμηση των «μαϊμού» προϊόντων, αλλά και του IPTRUSTMARK για την αξιοπιστία πώλησης των αυθεντικών προϊόντων μας. Οι σημάνσεις δίνονται αποκλειστικά από την ΕΣΗΜΕΤ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ προασπίζει τα εμπορικά της συμφέροντα και καλεί τους φιλάθλους να απέχουν από την απόκτηση παράνομων και απομιμητικών «μαϊμού» προϊόντων και να αγοράζουν μόνο αυθεντικά από την ARIS F.C. Boutique και το επίσημο e-shop https://arisfc.com.gr/index.php/gr/shop».

Πηγή
Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Δείτε επίσης

ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ Ο ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ⚽️ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *