Τρόπος Ζωής

Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: «Δεν έχουμε επαφές και δεν μου λείπει»

Αρκετά χρόνια μετά, η Άρτεμις Αλεξανδράτου μιλά και αποκαλύπτει για την αδερφή της, Τζούλια Αλεξανδράτου.

Πιο συγκεκριμένα, η Άρτεμις Αλεξανδράτου παραδέχεται για πρώτη φορά πως έχει να μιλήσει 11 χρόνια (!) με την αδερφή της! «Έχει κάνει τις επιλογές της» λέει με νόημα στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day.

«Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, έχει κάνει τις επιλογές της και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τη ζωή του, όταν είναι ενήλικας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Άρτεμις Αλεξανδράτου.

«Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Προσωπικά ο πατέρας μας με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει κιόλας. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό, τι έκανε η Τζούλια» πρόσθεσε στη συνέχεια η Άρτεμις Αλεξανδράτου.

Δείτε όσα είπε η Άρτεμις Αλεξανδράτου για την Τζούλια Αλεξανδράτου

To άρθρο Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: «Δεν έχουμε επαφές και δεν μου λείπει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock