888 Άσπρος Τοίχος; Διακοσμήστε τον και Κάντε τον να Ξεχωρίσει με Αυτούς τους Τρόπους | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Άσπρος Τοίχος; Διακοσμήστε τον και Κάντε τον να Ξεχωρίσει με Αυτούς τους Τρόπους

Άσπρος Τοίχος; Διακοσμήστε τον και Κάντε τον να Ξεχωρίσει με Αυτούς τους Τρόπους

Μη σας τρομάζει ένας μεγάλος λευκός τοίχος. Με λίγη φαντασία  μπορείτε να κάνετε θαύματα και να μείνετε να κοιτάτε τον άλλοτε άδειο τοίχο σας με ανοιχτό στόμα. Δείτε μερικές πολύ δημιουργικές ιδέες.

Βάλτε μία όμορφη ταπετσαρία Η είναι όπως το τατουάζ. Καλό είναι να σκεφτείτε πολύ καλά το θέμα της πριν την επιλέξετε καθώς υπάρχει κίνδυνος να τη βαρεθείτε σύντομα. Διαλέξτε ένα σχέδιο που ταιριάζει όμορφα με τη διακόσμηση αλλά και τα χρώματα του χώρου.

Ένας όμορφος πίνακας μπορεί να ομορφύνει πολύ έναν λευκό τοίχο.

Ένας καθρέφτης μπορεί να κάνει τη διαφορά Ένας όμορφος, vintage μπορεί να ομορφύνει και να μεγαλώσει πολύ έναν χώρο και να γεμίσει έναν τοίχο. Μπορείτε, για αλλαγή, να βάλετε έναν καθρέφτη τον οποίο δε θα κρεμάσετε αλλά θα ακουμπήσετε απλά στον τοίχο. Μείνετε μακριά από χρυσοποίκιλτους καθρέφτες που σας έχουν μείνει από τη γιαγιά σας, εκτός κι αν αποφασίσετε να τον βάψετε σε ένα ποπ χρώμα που να σας αρέσει.

Ένας καθρέφτης σίγουρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Βάλτε μία βιβλιοθήκη Ένας υπέροχος τρόπος να αξιοποιήσετε το χώρο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον τοίχο σας και ταυτόχρονα να τον γεμίσετε είναι να του βάλετε μία . Αυτό μπορεί να γίνει είτε βάζοντας κάποια ραφάκια σε διάφορα σημεία του τοίχου (εδώ χρειάζεται να βάλετε λίγο τη φαντασία σας να δουλέψει) είτε τοποθετώντας μία έτοιμη βιβλιοθήκη που καλύπτει σχεδόν ή ολόκληρο τον τοίχο.

Βάλτε έντονα χρώματα Μία λύση είναι να βάψετε έναν μικρό τοίχο κοντά σε αυτόν σε κάποιο πολύ και έπειτα να κρεμάσετε σε αυτόν φωτογραφίες μόδας ή φωτογραφίες με κάποιο άλλο θέμα του ενδιαφέροντός σας, έτσι ώστε να δημιουργείται χρωματική αντίθεση και οπτική ένταση.

Τοποθετήσετε ταπετσαρία μόνο σε έναν τοίχο και κρεμάστε φωτογραφίες σε ωραίες κορνίζες. Πέρα από τον τοίχο θα έχετε αλλάξει την εικόνα όλου του χώρου σας.

Κρεμάστε οικογενειακές φωτογραφίες Αντί για ένα μεγάλο έργο τέχνης που θα καλύπτει μεγάλο μέρος του τοίχου μπορείτε να βάλετε μικρές ομοιόμορφες κορνίζες με οικογενειακές φωτογραφίες. Έτσι και θα γεμίσετε τον τοίχο σας και θα δημιουργήσετε έναν χώρο ο οποίος θα εκπέμπει ζεστασιά. Εναλλακτικά μπορείτε να κρεμάσετε μία φωτογραφία κομμένη σε κομμάτια. Μπορεί να φαίνεται σαν να κρεμάτε μία απλή φωτογραφία αλλά στην ουσία δεν κάνετε ακριβώς αυτό. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα την οποία δεν θα δείτε σε πολλά σπίτια.

Βάλτε ραφάκια στον τοίχο σας και διακοσμήστε τα όπως θέλετε.

Βάλτε ραφάκια Μια πολύ ωραία ιδέα που δεν θα σας κοστίσει τίποτα είναι να βάλετε μερικά εξίσου λευκά ραφάκια στους τοίχους σας και να ακουμπήσετε πάνω σε αυτά είτε μικρά καδράκια είτε άλλου είδους διακοσμητικά.

Κρεμάστε ένα χαλί Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας πιο «σπιτικό» και πιο παραδοσιακό μπορείτε απλά να κρεμάσετε κάποιο στον τοίχο. Έτσι, θα φαίνεται και θα είναι πιο ζεστός ο χώρος σας. Προτιμήστε κάποιο μοντέρνο χαλί που να ταιριάζει με τα χρώματα του χώρου σας.

Είναι κι αυτό μια πάρα πολύ ωραία ιδέα.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..