Υγεία & Διατροφή

Επίσημα χείλη: «Η αύξηση αποβολών συνδέεται άμεσα με εμβόλια COVID» – Ας τρέξουν να κρυφτούν

Πρώην σύμβουλος του Γερμανού Υπουργού Υγείας και του ελβετικού κοινοβουλίου προκαλεί ΤΡΙΓΜΟΥΣ στην Ευρώπη

Μια σημαντική αύξηση στις αποβολές μεταξύ εγκύων συνδέθηκε άμεσα με την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19 στην Ελβετία, σύμφωνα με μια νέα ανάλυση του στατιστικολόγου και καθηγητή του Πανεπιστημίου της Λουκέρνης, Dr. Konstantin Beck .

Ο Beck, πρώην σύμβουλος του Γερμανού Υπουργού Υγείας και του ελβετικού κοινοβουλίου, ανέλυσε διαθέσιμα στο κοινό ελβετικά και γερμανικά δεδομένα από επιστημονικές δημοσιεύσεις, εταιρείες ασφάλισης υγείας και την Ελβετική Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (FOS).

Διαπίστωσε ότι οι αποβολές και τα ποσοστά θνησιγένειας το 2022 αντιστοιχούσαν άμεσα στον εμβολιασμό κατά του COVID-19 μεταξύ εγκύων γυναικών στην Ελβετία εννέα μήνες νωρίτερα.

Όπως είπε, οι κατασκευαστές εμβολίων και οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας είτε γνώριζαν είτε θα μπορούσαν να γνωρίζουν αυτές τις πληροφορίες εκείνη την εποχή, αν ήθελαν να τις ελέγξουν. Αντίθετα, παρουσίασαν τις πληροφορίες στο κοινό με τρόπο που συγκαλύπτει τους κινδύνους.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος τα λόγια του αποκτούν άλλη βαρύτητα, καθώς έχει συνεργαστεί με υπουργεία Υγείας και επίσημους φορείς κρατών! Κανονικά η μαρτυρία του πρέπει να προβληθεί στα απανταχού ΜΜΕ!!!

Ο Μπεκ παρουσίασε τα πρωτοποριακά ερευνητικά του ευρήματα στους Γιατρούς για την Ηθική του Covid .

Επίσης, σε αντίθεση με τις δημόσιες δηλώσεις των ελβετικών αρχών ότι, «Δεν υπάρχει σχετική υπερβολική θνησιμότητα μεταξύ των νέων» στην Ελβετία, η επανεξέταση από τον Beck των δεδομένων της ίδιας της κυβέρνησης αποκαλύπτει σημαντικά πρότυπα υπερβολικής θνησιμότητας μεταξύ των νέων που εμφανίστηκαν στα τέλη του 2021 και στις αρχές του 2022.

Τα εμβόλια COVID οδήγησαν στο «κενό γεννήσεων» 

Η Ελβετία σημείωσε ιστορική πτώση στο ποσοστό των γεννήσεων το 2022.

Κάθε μήνα εκείνο το έτος, υπήρχαν λιγότερες γεννήσεις από ό,τι είχαν σημειωθεί κατά μέσο όρο τα προηγούμενα έξι χρόνια, μια συνολική μείωση κατά 8,5% του εθνικού ποσοστού γεννήσεων, σύμφωνα με την ανάλυση του Beck.

Σε ορισμένα μέρη, η πτώση ήταν ακόμη πιο σημαντική — η Ζυρίχη είχε πτώση 16,5% στο ποσοστό γεννήσεων της.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο αναλυτής Raimund Hagemann, τα ποσοστά εμβολιασμού κατά του COVID-19 μεταξύ των Ελβετών γυναικών το 2021 και τις αρχές του 2022 αντιστοιχούσαν κατά πολύ στην μείωση των ποσοστών γεννήσεων εννέα μήνες μετά τον εμβολιασμό.

Το Σχήμα 1 (παρακάτω), το οποίο προσαρμόζει το χρονοδιάγραμμα του ποσοστού γεννήσεων κατά εννέα μήνες για να ληφθεί υπόψη ο χρόνος της εγκυμοσύνης, δείχνει αυτή την ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των ποσοστών εμβολιασμού και της μείωσης του ποσοστού γεννήσεων – οι δύο αριθμοί αντικατοπτρίζονται ο ένας στον άλλο.

 

 

Οι ερευνητές έχουν κάνει διαφορετικές υποθέσεις για αυτό το «κενό γεννήσεων», τις οποίες αξιολόγησε ο Beck.

Κάποιοι υπέθεσαν πως οι άνθρωποι άλλαξαν την συμπεριφορά τους από φόβο που σχετίζεται με την ίδια την πανδημία ή τη σχετική οικονομική αβεβαιότητα.

Αλλά ο Beck είπε ότι αυτή η υπόθεση δεν ταίριαζε με ιστορικά πρότυπα συμπεριφοράς – υπήρξε έκρηξη γεννήσεων στην μέση του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Απέρριψε επίσης την υπόθεση ότι η μόλυνση από τον COVID-19 μείωσε την γονιμότητα. Αν ίσχυε αυτό, είπε, δεν θα υπήρχε αύξηση του ποσοστού γεννήσεων το 2021 μετά το πρώτο κύμα μόλυνσης το 2020, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία μειωμένης γονιμότητας μετά το κύμα του ιού Omicron .

Στην πραγματικότητα, είπε ο Beck, δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία μειωμένης γονιμότητας. Αντίθετα, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι γυναίκες έμεναν έγκυοι με τους ίδιους ρυθμούς όπως πριν από την πανδημία.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα γερμανικής ασφάλισης υγείας – επειδή τα ελβετικά δεδομένα δεν είναι ακόμη διαθέσιμα – έδειξε ότι ο αριθμός των γυναικών που ζητούσαν τεστ εγκυμοσύνης και επισκέφθηκαν γιατρούς για θεραπεία για εγκυμοσύνη παρέμεινε σταθερός καθ ‘όλη την διάρκεια του 2021 και του 2022.

(…)

Κάνοντας υπολογισμούς, ο Beck διαπίστωσε ότι στο αναφερόμενο ποσοστό εμβολιασμού του 75% των εγκύων γυναικών στην Ελβετία, 1 στις 10 εγκυμοσύνες καταλήγει σε αποβολή ή θνησιγένεια.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι εναλλακτικές υπάρχουσες υποθέσεις δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο και η υπόθεση της αποβολής που προκαλείται από το εμβόλιο αντιστοιχεί τόσο στα δεδομένα του κατασκευαστή όσο και στα σχετικά ευρήματα που αναφέρονται ως βάση της εκστρατείας του CDC για τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών!!!!!!!

 

photo freepik

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock