Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε 9 κιλά ηρωίνη στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου

Συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών 23χρονος που έκρυβε σχεδόν 9 κιλά ηρωίνη στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για μέλος κυκλώματος που επρόκειτο να διακινήσει μεγάλες ποσότητες ηρωίνης σε πιάτσες τοξικοεξαρτημένων.

Η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είχε πληροφορίες για την μεταφορά της ναρκωτικής ουσίας και όταν το όχημα έφτασε στο σταθμό διοδίων των Νέων Μαλγάρων αστυνομικοί το ακινητοποίησαν για έλεγχο. Κάνοντας «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο εντόπισαν στον πίσω προφυλακτήρα 18 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 8 κιλών και 900 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε χρηματικό ποσό (250 ευρώ) το οποίο κατασχέθηκε, όπως επίσης το κινητό του τηλέφωνο.

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock