Έμποροι προς Πατούλη για νέο επίδομα: Μοιράστε λιγότερα σε όσο το δυνατό περισσότερες επιχειρήσεις

Οι εμπορικοί σύλλογοι Αθηνών & Πειραιώς απέστηλαν επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Αττικής κύριο Γ. Πατούλη, με κοινή πρόταση για τη δίκαιη κατανομή των επιδοματικών κονδυλίων του νέου προγράμματος που σχεδιάζει η Περιφέρεια Αττικής για τη χρηματοδότηση αυτοαπασχολούμενων και πολύ μικρών επιχειρήσεων.

Οι δύο σύλλογοι έχοντας θέσει ως στόχο τη διάθεση μη επιστρεπτέας χρηματοδότησης σε όσο γίνεται περισσότερες μικρές επιχειρήσεις, επισημαίνουν από κοινού τις παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψη στο σχεδιασμό του νέου προγράμματος ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε η Περιφέρεια και που προστίθεται στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα των 200 εκατομμυρίων ευρώ.

«Οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών & Πειραιώς, γνωρίζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις ένταξης στο υφιστάμενο πρόγραμμα ενίσχυσης των 200εκ ευρώ της Περιφέρειας και έχοντας ως γνώμονα τη δίκαιη κατανομή των επιδοματικών κονδυλίων του νέου προγράμματος των 50 εκ ευρώ, έχουμε θέσει ως στόχο τη διάθεση μικρότερης χρηματοδότησης σε όσο γίνεται περισσότερες μικρές επιχειρήσεις» επισημαίνουν οι εμπορικοί σύλλογοι στην επιστολής τους.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση