Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Ένα Μαγικό Υλικό για να Κάνετε τον Νιπτήρα σας να Αστράφτει!

Ένα Μαγικό Υλικό για να Κάνετε τον Νιπτήρα σας να Αστράφτει!

Στα περισσότερα σπίτια ιδιαίτερα σε αυτά που είναι αρκετά παλιά υπάρχει συσσωρευμένη και επίμονη σκουριά.

Τόσο στους νεροχύτες, στις λεκάνες αλλά και στις μπανιέρες η κατάσταση είναι εμφανής και δύσκολη στο να διορθωθεί. Ατέλειωτες ώρες ξυσίματος, μουλιάσματος με πολλά και διαφορετικά απορρυπαντικά αλλά το αποτέλεσμα ίδιο και απαράλαχτο! Η σκουριά εκεί!

Εμείς σας παρουσιάζουμε ένα επαναστατικό υλικό που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα κάνει τα είδη υγιεινής σας να αστράφτουν.

Η ελαφρόπετρα είναι το θαυματουργό αυτό «εργαλείο» που θα σας βοηθήσει με τις επίμονες . Σταματήστε να την χρησιμοποιείτε μόνο στις φτέρνες σας και βρείτε νέες εφαρμογές που θα σας συναρπάσουν.

Μπορεί το υπόλοιπο σπίτι σας να είναι καθαρό και ευπαρουσίαστο τα είδη υγιεινής σας όμως είναι το μελανό σας σημείο. Στρώσεις μακιγιάζ, άλατα, προϊόντα καλλυντικών προσώπου και μαλλιών έχουν επιβαρύνει τον  σας. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα να μην έχει καταφέρει να απομακρύνει την αποκρουστική αυτή στρώση.

Ένα Μαγικό Υλικό για να Κάνετε τον Νιπτήρα σας να Αστράφτει!

Καλλυντικά κυρίως προϊόντα έχουν δημιουργήσει στρώσεις βρωμίζοντας έτσι την επιφάνεια του νεροχύτη.

Δεν χρειάζονται απορρυπαντικά και χημικά. Μια μόνο ελαφρόπετρα θα κάνει τη διαφορά. Οπλιστείτε με υπομονή και τρίψτε την δύσκολη αυτή στρώση από το νεροχύτη σας ή από όπου αλλού υπάρχει. Ρίξτε λίγο νερό και ξεκινήστε να τρίβετε την βρώμικη επιφάνεια. Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσετε το τρίψιμο να κάνετε μια δοκιμή σε μια άκρη της επιφάνειας μην τυχόν γίνουν χαραγματιές στην πέτρα ή το μάρμαρο από το επίμονο τρίψιμο.

Ένα Μαγικό Υλικό για να Κάνετε τον Νιπτήρα σας να Αστράφτει!

Η επίμονη σκουριά χρόνων έχει γίνει η νέα επιφάνεια του μαρμάρινου νεροχύτη.

Κατά τη διάρκεια του τριψίματος η ελαφρόπετρα θα φθείρεται πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τακτικά μπορείτε να ρίχνετε νερό και να σκουπίζετε την περιοχή με ένα πανάκι.

Ένα Μαγικό Υλικό για να Κάνετε τον Νιπτήρα σας να Αστράφτει!

Με επιμονή και προσοχή θα απαλλαγείτε μια και καλή από τις βρώμικες επιφάνειες.

Ένα Μαγικό Υλικό για να Κάνετε τον Νιπτήρα σας να Αστράφτει!

Το αποτέλεσα μοναδικό με το νεροχύτη να μοιάζει ολοκαίνουργιος.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη