888 Ένα Υπέροχο και Πανεύκολο DIY για την Κουζίνα!  | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Ένα Υπέροχο και Πανεύκολο DIY για την Κουζίνα! 

Ένα Υπέροχο και Πανεύκολο DIY για την Κουζίνα! 

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να σημειώσετε τι σας λείπει για να κάνετε τα ψώνια της εβδομάδας και δεν έχετε πρόχειρο χαρτί να τα σημειώσετε; Και πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεχάσετε να ψωνίσετε πράγματα επειδή απλά ξεχάσατε να τα σημειώσετε; 

Υπάρχει τρόπος να λύσετε αυτό το μικρό αλλά ουσιαστικό πρόβλημα φτιάχνοντας μόνοι σας το πιο εύκολο diy. 

Tα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: 

  • Μια λαδόκολλα ρολό σε καφέ χρώμα 
  • Ένα κομμάτι χοντρό σκοινί 
  • Δύο γατζάκια 
Ένα Υπέροχο και Πανεύκολο DIY για την Κουζίνα! 

Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό!

Ξεκινήστε κάνοντας δύο τρύπες στον τοίχο της κουζίνας σε όποιο σημείο θεωρείτε ότι σας βολεύει. 

Διαβάστε ακόμα:

Περάστε το σκοινί από το ρολό. Δέστε τις δύο άκρες του σκοινιού από τα δύο γατζάκια. Βάλτε τα γατζάκια μέσα στις τρύπες και το πανεύκολο diy σας είναι έτοιμο. 

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..