Τρόπος Ζωής

Μποφίλιου: «Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» – Θα συνεργαζόταν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

«Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας». Αυτό απαντά η Νατάσσα Μποφίλιου σε όσους την αποκαλούν «επαναστάτρια». Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί της Κυριακής (08.10.23) η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογράφισή της με γούνα στο Λονδίνο.

«Όλα αυτά είναι τόσο ξεπερασμένα. Η αντίληψη αυτή είναι παλιακή και δεν έχει κανένα έρεισμα με την πραγματικότητα. Δεν αξίζει να μπεις καν σε αυτή τη συζήτηση. Φυσικά και έκανα ξανά ανάλογη φωτογράφιση», σχολίασε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με καλλιτέχνες, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η ίδια δήλωσε: «Ως καλλιτέχνης διαλέγω να κάνω πράγματα που μου ταιριάζουν αισθητικά και στα οποία μπορώ να ανταπεξέλθω. Νομίζω ότι αυτό που κάνουμε μουσικά με την ομάδα μου είναι συγκεκριμένο και δεν προσαρμόζεται σε άλλη συνθήκε εύκολα».

Καμία κόντρα – Αγάπη και θαυμασμό

«Θα συνεργαζόμουν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη αν θα θέλαμε να πούμε το ίδιο πράγμα. Τι κόντρα να έχουμε; Έχουμε αγάπη και θαυμασμό η μία για την άλλη», ξεκαθάρισε.

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι το να κάνει τηλεόραση είναι σαν να παίζει ποδόσφαιρο. «Δεν με φαντάζομαι σε μία κριτική επιτροπή», υπογράμμισε.

 

Ένας καλλιτέχνης δικαιούται μία δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε με τις πολιτικές τοποθετήσεις του;

«Είναι άλλο πράγμα η πολιτική τοποθέτηση και άλλο η υπεράσπιση μίας ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης. Για τους ανθρώπους που επιλέγω να ακούσω με ενδιαφέρει το έργο. Όταν το έργο είναι σπουδαίο ξεπερνάει τον άνθρωπο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που τοποθετήσεις αποτελούν επίθεση προς τον άνθρωπο» είπε κλείνοντας.

To άρθρο Μποφίλιου: «Θέλω να είμαι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας» – Θα συνεργαζόταν με την Ελεονώρα Ζουγανέλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock