888 ΈΠΕΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ MIRAGE 2000 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ. ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ | Kontasas
Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΈΠΕΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ MIRAGE 2000 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ. ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΈΠΕΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ MIRAGE 2000 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ. ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; O ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ! ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αεροσκάφος Mirage 2000 έπεσε βορειονατολικά της Σκύρου. Ο πιλότος αγνοείται. Το αεροσκάφος επέστρεφε στη Σκύρο από αποστολή αναχαίτισης στο Αιγαίο.

Ήταν το ένα από τα δύο μαχητικά αεροσκάφη σχηματισμού που είχε απογειωθεί για να αναχαιτίσει εικονικά τουρκικά μαχητικά που είχαν μπει χωρίς άδεια στο FIR Αθηνών.

Δεν πρόλαβε να δώσει σήμα!!!

Το μαχητικό Mirage 2000-5 που κατέπεσε ήταν το νούμερο 1, δηλαδή ο αρχηγός του σχηματισμού των δύο ελληνικών μαχητικών που είχαν αναλάβει την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών.

mirage2000-696x464

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ :

Την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα (9) ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου.

Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

Την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα (9) ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου.

Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

πηγη

Δείτε επίσης

Η αποκάλυψη του πατέρα της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη έχουν συγκεντρώσει οι γονείς της, όπως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *