AUTOMOTO

Πώς συνδέεται η οδήγηση με έναν αγώνα τένις;

Δείτε το video της Αττικής Οδού

Η Αττική Οδός, σημείο αναφοράς στην καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά, όλα αυτά τα χρόνια αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και πραγματοποιεί στοχευμένες δράσεις για την προώθηση της κουλτούρας οδικής ασφάλειας στην κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» που βρίσκονται πίσω από το έργο, με στόχο να συμβάλουν στην κατεύθυνση αυτή, απευθύνονται στους οδηγούς μέσα από μια σειρά videos που μεταφέρουν tips για ασφαλή οδήγηση με δημιουργικό και διαφορετικό τρόπο, ενίοτε επιστρατεύοντας και το χιούμορ. Στο video με θέμα «Οδήγηση και απόσπαση προσοχής» ο εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης Θανάσης Χούντρας είναι η φωνή της λογικής, επαναφέροντας τον αφηρημένο οδηγό στην τάξη. Βλέποντάς το σίγουρα θα χαμογελάσουμε, πιθανόν να αναγνωρίσουμε δικές μας συμπεριφορές, το σημαντικότερο όμως: ίσως κάτι κρατήσουμε επαναπροσδιορίζοντας τη στάση μας όταν κρατάμε το τιμόνι. Η δική μας συμβολή, άλλωστε, στη μεγάλη υπόθεση της οδικής ασφάλειας είναι καθοριστική.

Τελικά όμως πώς συνδέεται η οδήγηση με έναν αγώνα τένις; Δείτε το video της Αττικής Οδού

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock