Επικαιρότητα

Ναυάγια στο Αιγαίο: Συνεχίζεται η αγωνία για τους αγνοούμενους μετανάστες σε Μυτιλήνη και Κύθηρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων μεταναστών, από το διπλό ναυάγιο σε Μυτιλήνη και Κύθηρα που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης.

Στη Μυτιλήνη, φουσκωτό, στο οποίο επέβαιναν 53 άτομα, κυρίως γυναίκες αφρικανικής καταγωγής, βούλιαξε. Το κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού ενημερώθηκε από το παρατηρητήριο του Στρατού, για την ύπαρξη των παράτυπων μεταναστών σε απόκρημνη και βραχώδη περιοχή, ενώ στο σημείο έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί οι σοροί 18 μεταναστών, 16 γυναικών, ενός άνδρα και ενός έφηβου αγοριού, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ”, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Έχουν σωθεί 25 άτομα, 14 γυναίκες και 11 άνδρες, εκ των οποίων οι εννέα γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” για παροχή πρώτων βοηθειών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock