Έρχεται το Discover Deree Day | Home Εdition στις 10 Απριλίου


Oι νέοι ανακαλύπτουν ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες στην online εκδήλωση του Deree – The American College of Greece.

Επιλογές ανάμεσα σε σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα, ευκαιρίες καριέρας και πρακτικής άσκησης, υποτροφίες που στηρίζουν τα όνειρα των νέων και πολλά περισσότερα θα ανακαλύψουν το DereeThe American College of Greece στην online εκδήλωση γνωριμίας Discover Deree Day με τους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους.

Ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες θα ανακαλύψουν οι αυριανοί φοιτητές του Deree – The American College of Greece στην online παρουσίαση Discover Deree Day | Home Edition, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Απριλίου στις 11:00. Η εκδήλωση αφορά τους νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο Deree και τους γονείς τους.

Στο Discover Deree Day | Home Edition θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι του Deree, σύμβουλοι εγγραφών, μέλη της διοίκησης, ενώ όσοι συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καθηγητές, φοιτητές και αποφοίτους να μοιράζονται την εμπειρία της φοίτησης στο Deree και θα ξεναγηθούν online στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και το υπερσύγχρονο campus του Deree.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση