ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Έρχονται και στην Ελλάδα οι «έξυπνες» θυρίδες για την παράδοση παραγγελιών

Σε έναν συνδυασμό ενός «κλασικού» μέσου παράδοσης όπως είναι οι θυρίδες με την ταυτόχρονη αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στρέφονται οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ταχυμεταφορών και του ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τα ζητήματα που προκύπτουν με τις παραδόσεις παραγγελιών.

Οι αποκαλούμενες «έξυπνες» θυρίδες (ή smart lockers όπως είναι η αγγλική ονομασία τους) αποτελούν την τελευταία τάση που κάνει σταδιακά την εμφάνιση της και στην ελληνική αγορά.

Ουσιαστικά, πρόκειται για θυρίδες που τοποθετούνται σε εύκολα προσβάσιμα σημεία και στα οποία μία εταιρεία courier τοποθετεί εκεί την παραγγελία που έχει κάνει ένας καταναλωτής με τον τελευταίο να έχει τη δυνατότητα παραλαβής την ώρα που επιθυμεί, χρησιμοποιώντας έναν κωδικό που του αποστέλλεται και με τον οποίο ανοίγει τη θυρίδα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock