Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Έτσι θα Αντιμετωπίσετε την Κακή Διάθεση σε 15′

Έτσι θα Αντιμετωπίσετε την Κακή Διάθεση σε 15′

Η παρακάτω στρατηγική θα σας βοηθήσει να πολεμήσετε την κακή διάθεση.

ή ένα μικρό καβγά με τον σύντροφό σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση μια ένταση πέντε λεπτών σας έχει καταβάλει ψυχικά και σωματικά. Νιώθετε ότι είστε παγιδευμένοι στο θυμό και το στρες. Ok, συμβαίνει στους περισσότερους. Δοκιμάστε την παρακάτω τεχνική και ξεπεράστε το ευκολότερα:

Aρχικά, αποκωδικοποιήστε αυτό που σας απασχολεί. Αναρωτηθείτε «τί είναι αυτό που πραγματικά με απασχολεί;» Είστε μήπως αδικαιολόγητα μελαγχολικοί; Εντοπίστε την πηγή της μελαγχολίας, προσπαθώντας να θυμηθείτε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί η αιτία να είναι κάτι ασήμαντο ή κάτι που έχει να κάνει καθαρά με την προσωπικότητά σας, όπως οι έντονες τύψεις ή μια ανταγωνιστική σχέση που αντιμετωπίζετε στο περιβάλλον που κινήστε. Μπορεί βέβαια και τα δύο.

Σε δεύτερη φάση, βρείτε (ιδανικά μακριά από την πηγή του άγχους) και προσπαθείστε να ηρεμήσετε: α. πάρτε δέκα βαθιές ανάσες, εισπνέοντας ενέργεια και εκπνέοντας τις κακές σκέψεις με πρόθεση να τις διώξετε. Εάν είναι αδύνατον να απομονωθείτε, τότε αλλάξτε και την εικόνα που έχετε μπροστά σας . Αντί δηλαδή για το excell με τους υπολογισμούς, ανοίξτε το αγαπημένο σας site ή μπείτε σε μια ιστοσελίδα που πραγματικά σας φτιάχνει τη διάθεση.

Δείτε το άρθρο στο , το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Αόρατα Παράθυρα με 3 Μόνο Κινήσεις!

Μπορεί να σας έχουμε δώσει αρκετές λύσεις για το πώς να καθαρίζετε τα τζάμια σας αλλά τώρα είναι η ώρα να μάθετε τον σωστό τρόπο για να καθαρίζετε τα παράθυρά σας. Ξεκινήστε την καθαριότητα από τις γύρω επιφάνειες Πριν φτάσετε στο τζάμι ελέγξτε για τυχόν έντομα και ιστούς αράχνης και καθαρίστε τα προσεκτικά. Μπορείτε να τυλίξετε μια λεπτή πετσέτα γύρω από ένα κατσαβίδι για να φτάσετε και τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες. Καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα Στη συνέχεια πάρτε την και περάστε όλο το παράθυρο προσεκτικά για να απομακρυνθούν σκόνες και χώματα. Αυτή η ολική καθαριότητα δεν είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε φορά που καθαρίζετε τα τζάμια σας, αλλά μπορείτε να την κάνετε μια φορά τον χρόνο. Επιλέξτε μια συννεφιασμένη μέρα για να καθαρίσετε τα παράθυρά σας Προχωρήστε στο τζάμι Για να καθαρίσετε καλά το τζάμι σας ρίξτε σπρέι καθαρισμού και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα πανάκι που δεν αφήνει χνούδι. Καθαρίστε με οριζόντιες κινήσεις. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο εξωτερικό..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
kontasas.gr
Ότι αφορά τον πολίτη