888 Έτσι θα Δημιουργήσετε την πιο Όμορφη «Βρετανική» Κουζίνα | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Έτσι θα Δημιουργήσετε την πιο Όμορφη «Βρετανική» Κουζίνα

Έτσι θα Δημιουργήσετε την πιο Όμορφη «Βρετανική» Κουζίνα

Σας βρήκαμε μια από τις πιο ξεχωριστές και στιλάτες κουζίνες για να εμπνευστείτε! Η συγκεκριμένη κουζίνα βρίσκεται σ’ ένα σπίτι στο νότιο Λονδίνο το οποίο ενοικιάζεται κυρίως για φωτογραφήσεις ή για γυρίσματα βίντεο.

Συνδυασμός μαρμάρου με ξύλο Πρόκειται για ένα από τα πιο hot trends στη διακόσμηση και είναι ένας συνδυασμός που έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται κυρίως σε κουζίνες. αποπνέει μια πολυτέλεια που μένει ανεξίτηλη στον χρόνο, ενώ το ξύλο προσθέτει ζεστασιά και ισορροπεί την ψυχρότητα του μαρμάρου. Η μίξη των δύο υφών δίνει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ο συνδυασμός μαρμάρου και ξύλου δίνει σοφιστικέ τόνο σε όλη την κουζίνα.

Μαύρα ντουλάπια Η επιλογή σκουρόχρωμων ντουλαπιών και ιδιαίτερα μαύρων, δίνει μια ένταση στον χώρο που χρειάζεται σε έναν χώρο όπου κυριαρχούν τα ανοιχτά χρώματα. Το μαύρο προσθέτει πάντα στιλ σε έναν χώρο και ταιριάζει ιδιαίτερα με το λευκό μάρμαρο αλλά και με το ανοιχτόχρωμο ξύλο. Προσέξτε μόνο να μη συνδυάσετε σκούρες ξύλινες επιφάνειες με μαύρες γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο κολακευτικό.

Προσθέστε πλακάκια στα ντουλάπια Μια λεπτομέρεια που μας κάνει εντύπωση και μας αρέσει πολύ σε αυτήν την κουζίνα είναι η προσθήκη πλακακιών στο πίσω μέρος των ντουλαπιών. Τα ντουλάπια έχουν γυάλινα πορτάκια και έτσι φαίνονται ξεκάθαρα δίνοντας άλλο στιλ σε όλη τη διακόσμηση της κουζίνας. Πρόκειται για μια έξτρα πινελιά που θα αναβαθμίσει πολύ τον χώρο σας. Extra tip: Αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτήν την πολυέξοδη διαδικασία

Μέσα στα ντουλάπια έχουν τοποθετηθεί πλακάκια για ακόμα πιο ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ενσωματωμένος χώρος στράγγισης πιάτων Μπορεί να μην το παρατηρήσατε αλλά αν δείτε προσεκτικά την εικόνα παρακάτω θα παρατηρήσετε πως δίπλα στον νεροχύτη υπάρχουν αυλάκια για την αποστράγγιση των πλυμμένων πιάτων. Τα αυλάκια είναι χαραγμένα πάνω στο μάρμαρο και δημιουργούν μια όμορφη διακοσμητική πινελιά στον πάγκο που επίσης είναι και πολύ λειτουργική.

Δίπλα στον νεροχύτη υπάρχει χώρος για να στραγγίζουν τα πιάτα.

Vintage φούρνος Μπορεί σε αυτήν την κουζίνα να έχουν χρησιμοποιηθεί πολλές διαφορετικές υφές αλλά παραμένει σε γενικές γραμμές μίνιμαλ. Με την προσθήκη ενός vintage φούρνου προσθέτετε ακόμα περισσότερο στιλ στη διακόσμηση της κουζίνας σας – και ακολουθείτε την mix ‘n’ match τάση. Γενικότερα σε μίνιμαλ χώρους ταιριάζουν πολύ τα vintage έπιπλα και οι , πάντα όμως με μέτρο.

Ο vintage φούρνος δημιουργεί αντίθεση με το μίνιμαλ ύφος.

Προσθήκη φωτισμού Αν τα ντουλάπια σας φτάνουν μέχρι το ταβάνι καλό είναι να επιλέξετε διακριτικά φωτιστικά ή ακόμα και απλές λάμπες για να μη φανεί ο χώρος πολύ γεμάτος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ράγα πάνω στην οποία θα κρεμάσετε μερικές λάμπες που σχεδόν θα ακουμπάνε το τραπέζι της κουζίνας.

Οι λάμπες καλό να είναι όσο το δυνατόν πιο απλές σε μια κουζίνα με ψηλά ντουλάπια για να μη μπουκώνει ο χώρος.

Δώστε ζωή με φυτά Στον πάγκο της κουζίνας και ακριβώς στη μέση της μαρμάρινης επιφάνειας έχει δημιουργηθεί ένας μικρός χώρος για να βάλετε φυτά! Εκεί μπορείτε είτε να βάλετε χρήσιμα «κουζινικά» φυτά, όπως βασιλικό ή μαϊντανό, ή να προσθέσετε μερικά όμορφα γλαστράκια για να ζωντανέψει λίγο ο χώρος με χρώμα και ένταση.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

Έτσι Βάζουν Πλυντήριο Πιάτων οι Ειδικοί!

Μπορεί να μην σας έχει δείξει κανείς ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να βάζετε …