Τρόπος Ζωής

Θέλετε να ταξιδέψετε στην Τρανσυλβανία; Μπορείτε να μείνετε στον ξενώνα του Βασιλιά Καρόλου

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται πως είναι θαυμαστής της γενέτειρας του Κόμη Δράκουλα, της Τρανσυλβανία. Αν μάλιστα θέλετε να ταξιδέψετε στην περιοχή αυτή της Ρουμανίας, μπορείτε να μείνετε στο σπίτι που έχει αγοράσει ο βασιλιάς και έχει γίνει ξενώνας.

Ο βασιλιάς Κάρολος αγόρασε και ανακαίνισε μία σαξονική εξοχική κατοικία του 18ου αιώνα στο χωριό Βίσκρι της Ρουμανίας, όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά την περιοχή το 1998, σύμφωνα με το Reuters.

Ο ξενώνας επίσημα γνωστός ως «Zalán Guesthouse», είναι διαθέσιμος για διανυκτερεύσεις, με τα έσοδα να διατίθενται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα του στη Ρουμανία.

«Θα ενθαρρύνει περισσότερους ταξιδιώτες στην Τρανσυλβανία»

Ο βασιλιάς Κάρολος ελπίζει ότι ο ξενώνας του θα ενθαρρύνει περισσότερους ταξιδιώτες να επισκεφθούν την Τρανσυλβανία και, με αυτόν τον τρόπο, θα προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη αναφέρεται στον ιστότοπο του καταλύματος.

Μερικά από τα πιο όμορφα και πλούσια σε βιοποικιλότητα λιβάδια αγριολούλουδων βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση με τον ξενώνα. Το τοπίο είναι ιδανικό για ζωγραφική και για φωτογράφιση, αναφέρεται στον ιστότοπο.

Τμήμα του ακινήτου έχει επίσης μετατραπεί σε κέντρο εκπαίδευσης για να βοηθήσει κατοίκους των χωριών της περιοχής, οι οποίοι εκπαιδεύονται σε παραδοσιακές χειροτεχνίες και αγροτικές δεξιότητες.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση all-inclusive πακέτου, το οποίο περιλαμβάνει ποτό καλωσορίσματος και δείπνο κατά την άφιξη, ξεναγήσεις, μεταφορά και πρωινό κατά την αναχώρηση για 157 έως 167 ευρώ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση.

Δείτε εδώ τον ξενώνα.

To άρθρο Θέλετε να ταξιδέψετε στην Τρανσυλβανία; Μπορείτε να μείνετε στον ξενώνα του Βασιλιά Καρόλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock