888 Έτσι Πρέπει να Καθαρίζετε τα Εμαγιέ Μάτια της Κουζίνας! | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / TIPS / Έτσι Πρέπει να Καθαρίζετε τα Εμαγιέ Μάτια της Κουζίνας!

Έτσι Πρέπει να Καθαρίζετε τα Εμαγιέ Μάτια της Κουζίνας!

Υπάρχει μια μυστική συνταγή που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα ξεραμένη λίπη από τα μάτια της κουζίνας.

Η αλήθεια είναι πως η κουζίνα πρέπει να καθαρίζεται αμέσως μετά το μαγείρεμα όπου όλα ακόμα είναι «φρέσκα» και οι λεκέδες και τα λίπη δεν έχουν ξεραθεί. Επειδή, όμως, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη και μερικές φορές είμαστε πολύ κουρασμένοι για να καθαρίσουμε την κουζίνα, τα λίπη ξεραίνονται και η διαδικασία καθαρισμού γίνεται λίγο πιο δύσκολη.

Έτσι Πρέπει να Καθαρίζετε τα Εμαγιέ Μάτια της Κουζίνας!

Θα χρειαστείτε μόλις δύο υλικά.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να κάνετε τα εμαγιέ μάτια της κουζίνας σας να λάμψουν ξανά είναι:

  • μαγειρική σόδα
  • ζεστό νερό

Ξεκινήστε ρίχνοντας μαγειρική σόδα στα μάτια της κουζίνας. Από πάνω ρίξτε λίγο ζεστό νερό. Αφήστε τη σόδα να δράσει για περίπου 2-3 ώρες. Έπειτα σκουπίστε με ένα μαλακό βαμβακερό πανί.

Έτσι Πρέπει να Καθαρίζετε τα Εμαγιέ Μάτια της Κουζίνας!

Χρειάζεται χρόνο αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημειώσει.

Αφαιρέστε τις πολλές βρωμιές με το πανί και έπειτα με λίγο ζεστό νερό τρίψτε τα υπολείμματα.

Η κουζίνα σας θα λάμψει και πάλι.

spirossoulis.com

Πηγή

Δείτε επίσης

5 Ενδιαφέροντα Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Φλούδα από Ένα Λεμόνι

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί τι μπορείτε να κάνετε με τη φλούδα από ένα λεμόνι; Εμείς σας έχουμε 5 ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πράγματα που θα βάλουν τη ζωή σας σε τάξη. Το αγαπημένο μας λεμόνι που είναι και μυρωδάτο αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος σύμμαχο στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Καθαριστική δύναμη Οι φλούδες από τα διάφορα εσπεριδοειδή και κυρίως από το λεμόνι έχουν ισχυρή καθαριστική δύναμη. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα μοναδικό καθαριστικό που να έχει ως βάση τις φλούδες του λεμονιού δεν έχετε παρά να εμποτίσετε μερικές φλούδες με λευκό ξίδι για 1 εβδομάδα. Στη συνέχεια και αφού οι φλούδες είναι εμποτισμένες με το ξίδι προσθέστε ίση ποσότητα νερού και έχετε ένα για το πάτωμα και όλες τις επιφάνειες. Η ισχυρή καθαριστική δράση του φλοιού του λεμονιού μπορεί να βρει εφαρμογή σε διάφορα σημεία του νοικοκυριού. Αρωματικό χώρου Τοποθετείστε τις φλούδες του λεμονιού σε μια κατσαρόλα και αφήστε τις να σιγοβράσουν. Τα φυ..