Έχουν “κλείσει” ραντεβού;” Η «κυβέρνηση -δολοφόνων- λοιμωξιολόγων» πέταξε την «βόμβα» απειλώντας: «Ή θα εμβολιαστείτε ή πάμε για 4ο κύμα κορωνοϊού τον Σεπτέμβριο». ΚΑΙ εμείς οι χαχόλοι τους ακούμε ΑΚΟΜΑ;


Τελικά η “κυβέρνηση λοιμωξιολόγων” χέρι-χέρι με το επιτελείο του Κ.Μητσοτάκη είναι έτοιμοι να δώσουν το χαριστικό πλήγμα στην ελληνική οικονομία εκτός και αν ο εκβιασμένος ελληνικός λαός τρέξει να εμβολιαστεί άμεσα….

   Έτσι και με την απειλή νέου lockdown σε εθνικό επίπεδο επιλέγουν να πετάξουν το “μπαλάκι” των ευθυνών στους πολίτες λέγοντάς τους ή θα εμβολιαστείτε (με τα εμβόλια που ακόμα δεν έχουν λάβει τελική αδειοδότηση βέβαια) ή θα έχουμε νέο κύμα επομένως θα κλείσει η χώρα και θα μείνετε χωρίς δουλειά.  Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουμε ένα νέο κύμα της πανδημίας το Σεπτέμβριο άφησε ο Χαράλαμπος Γώγος, σημειώνοντας ότι ίσως το αποφύγουμε αν το ποσοστό των εμβολιασμένων ξεπεράσει το 50%.   «Τίποτα δεν αποκλείεται.

Η αβεβαιότητα είναι χαρακτηριστικό αυτής της πανδημίας. Αλλά είναι στο χέρι μας. Με πάνω από το 50-60% εμβολιασμένων μέσα στο καλοκαίρι, θα το αποφύγουμε. Σχολιάζοντας την τωρινή κατάσταση της πανδημίας του κορωνοϊού, είπε ότι «έχει φανεί ότι η ύφεση της καμπύλης δεν είναι πολύ μεγάλη…. Έχουμε 10-15% ελάττωση ιικού φορτίου και έχουν μειωθεί πολύ οι νοσηλείες και βαριά πάσχοντες. Το ποσοστό θετικότητας 4% είναι καλό».    

 

Αναφερόμενος στις παρενέργειες των εμβολίων, ο καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών εξήγησε ότι είναι «σπάνιες περιπτώσεις. Μια στο δισεκατομμύριο να έχουμε θρομβοπενία, είναι εξαιρετικά σπάνια αυτή η παρενέργεια», ενώ τόνισε ότι αν κάποιος έχει θρομβωτικό επεισόδιο μετά την Α δόση του εμβολίου, «τότε μόνο μπορεί να αλλάξει τη Β δόση με άλλο εμβόλιο».     Όσον αφορά την αξιοπιστία των self test, υπογράμμισε ότι όποιος έχει συμπτώματα πρέπει να κάνει μοριακό ή rapid test και όχι μόνο το το self test. «Τα self test δεν έχουν την ίδια ευαισθησία με τα μοριακά ή τα rapid. Μπορεί να μην ανιχνεύει το 100% αλλά το 60-80%», ανέφερε.

πηγη
loading…

loading…

loading…

realhosting
loading...

Απάντηση