Ήδη βλέπουμε μεγάλες μειώσεις τιμών, οι οποίες φθάνουν κατά περίπτωση και το 70%

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε σήμερα το άνοιγμα του λιανεμπορίου τονίζει μιλώντας στο CNN Greece ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Γιώργος Καρανίκας.

Μάλιστα, εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον, τονίζοντας ότι «η αγορά θα πάρει ρυθμό» με τις ιδιαίτερα δελεαστικές εκπτώσεις να συνδράμουν στην προσέλκυση καταναλωτών.

«Τα πράγματα πήγαν πολύ ομαλά. Υπήρχαν κάποιες ουρές, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες ούτε προκάλεσαν κανένα πρόβλημα», τονίζει, χαρακτηρίζοντας την κίνηση αναμενόμενη μετά από το κλείσιμο των καταστημάτων.

«Η πρώτη και η δεύτερη μέρα του ανοίγματος είναι ο μεγάλος σκόπελος και εφόσον τον περάσουμε η αγορά θα πάρει ρυθμό», αναφέρει προσθέτοντας ότι αντίστοιχες εικόνες είχαμε τα Χριστούγεννα με την αγορά να ομαλοποιείται άμεσα. Εξάλλου, οι ίδιοι οι καταστηματάρχες ήταν ιδιαίτερα αυστηροί στην τήρηση των υγειονομικών κανονισμών.

Ως προς τα επόμενα βήματα, εκτιμά πως εφόσον συνεχιστεί αυτή η εικόνα, η αγορά δεν θα ξανακλείσει, γεγονός που επιτρέπει να βλέπουμε μπροστά στον ορίζοντα και την εστίαση, τουλάχιστον στο κομμάτι που σχετίζεται με το λιανεμπόριο.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση