888 Ήχησαν οι σειρήνες στο νότιο Ισραήλ! 80 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν μέσα σε 40 λεπτά από τη Λωρίδα της Γάζας – Απάντηση με αεροπορικές επιδρομές (βίντεο) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Ήχησαν οι σειρήνες στο νότιο Ισραήλ! 80 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν μέσα σε 40 λεπτά από τη Λωρίδα της Γάζας – Απάντηση με αεροπορικές επιδρομές (βίντεο)

Ήχησαν οι σειρήνες στο νότιο Ισραήλ! 80 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν μέσα σε 40 λεπτά από τη Λωρίδα της Γάζας – Απάντηση με αεροπορικές επιδρομές (βίντεο)

Ολμοι που εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας κατέστρεψαν λεωφορείο στο Ισραήλ, στα σύνορα, προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ανθρώπου.

Σε πλάνα που έδειξε η τηλεόραση του Ισραήλ το λεωφορείο είχε τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ μαύρος καπνός υψωνόταν στον ουρανό.

Νωρίτερα, Παλαιστίνιοι κατήγγειλαν επιθέσεις του ισραηλινού στρατού σε θέσεις της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Σύμφωνα με τον στρατό του Ισραήλ, διενεργούνται αεροπορικές επιθέσεις εναντίων θέσεων στη Λωρίδα της Γάζας ως απάντηση στην επίθεση. Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι εντόπισε την εκτόξευση περίπου 80 πυραύλων από τη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε 40 λεπτά, την ώρα που η Χαμάς κάνει λόγο για τουλάχιστον 100.

#BREAKING: IDF: 80 launches in 40 minutes; Hamae claims over a 100 https://t.co/xAtPTmyOjQ

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) November 12, 2018

#BREAKING: More then 20 morters launched from Gaza towards Israel; Direct hit at an Israeli bus (Credit: Rotternik network) pic.twitter.com/i2DoELtwzK

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) November 12, 2018

The sirens won’t stop. I can’t remember the last time southern Israel came under such heavy attack from Gaza.

— Avi Mayer (@AviMayer) November 12, 2018

pentapostagma.gr

Πηγή

Δείτε επίσης

Ιταλία: Αγριογούρουνα «ρούφηξαν» κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ

Κάποιοι γκάνγκστερ έκρυψαν στο δάσος της Τοσκάνης κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ και οι αγριόχοιροι που βρέθηκαν εκεί …