Τρόπος Ζωής

Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη για τον Αποστόλη Τότσικα σε συναυλία του Τζον Μπον Τζόβι

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τα δίδυμα παιδιά της και τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα. Η γνωστή φωτογράφος δεν έκρυψε την «τρέλα» που έχει με τον Τζον Μπον Τζόβι!

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Ρέβη είπε πως ποτέ δεν σκέφτηκε πως έχει καταφέρει κάτι ως φωτογράφος, ενώ αναφερόμενη στον σύζυγό της, τον Αποστόλη Τότσικα, τον χαρακτήρισε «πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικό».

«Από μικρή ήμουν μετριόφρων. Άκουγα μπράβο από την οικογένειά μου, αλλά με τέτοιου είδους δουλειές οι γονείς μου δεν είχαν σχέση και δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έκανα. Η μαμά μου άρχισε να καταλαβαίνει το δουλειά κάνω όταν της το έλεγαν οι άλλοι», είπε αρχικά η γνωστή φωτογράφος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα άγνωστο μέχρι τώρα περιστατικό με τον διάσημο, Τζον Μπον Τζόβι:

«Ο Τζον Μπον Τζόβι μου άρεσε πάρα πολύ όταν ήμουν μικρή, είχα μεγάλη τρέλα. Είχα πάει στη συναυλία του όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και ο Αποστόλης με σήκωσε ψηλά και ο Τζον Μπον Τζόβι μού κόλλησε πέντε».

 

Για τον Αποστόλη Τότσικα, η Ρούλα Ρέβη φανέρωσε πως, «όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος. Έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός».

To άρθρο Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη για τον Αποστόλη Τότσικα σε συναυλία του Τζον Μπον Τζόβι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock