ΑΔΩΝΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΝ ΚΑΙ “ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ” ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – ΣΕ ΠΑΤΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ))

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κέρκυρας, της Πάτρας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας παραδίδοντας τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους, ως μία συμβολική κίνηση αντίδρασης στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι επιχειρηματίες υπέγραψαν σχετική υπεύθυνη δήλωση και στη συνέχεια συνέλεξαν τα κλειδιά των καταστημάτων τους προκειμένου να παραδοθούν στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, σε σχετική κινητοποίηση που αναμένεται, σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους, να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες, από το Ναύπλιο, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, την Αθήνα, τη Σπάρτη και την Πάτρα

thess-kleid syntagma-kleidia1 syntagma-kleidia patra-kleidia1 kleidia kleidia1 kleidia2 nafplio-kleidia nafplio-kleidia1 patra-kleidia thess-kleid1

 


πηγη

 

 

realhosting
loading...

Απάντηση