888 ΑΕΚ: Το… one year challenge της «Αγιά Σοφιάς» (photo) | Kontasas
Ροή Ειδήσεων
Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Το… one year challenge της «Αγιά Σοφιάς» (photo)

ΑΕΚ: Το… one year challenge της «Αγιά Σοφιάς» (photo)

Θεαματική είναι η πρόοδος των έργων στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι όλες οι εργασίες έχουν επιτευχθεί μέσα σε έναν χρόνο. Ήταν 15 Μαρτίου 2018 όταν ξεκίνησε η θεμελίωση της «Αγιά Σοφιάς» και πλέον τοποθετούνται οι κερκίδες.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Mετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας στις 25 Ιουλίου 2017 και την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των εργασιών με τα έργα εκσκαφής και αντιστηρίξεων στις 5 Δεκεμβρίου 2017, σαν σήμερα πριν από έναν ακριβώς χρόνο στις 15 Μαρτίου ξεκίνησε η θεμελίωση του μεγάλου έργου με την πρώτη πλάκα της Αγιά Σοφιάς στον Τομέα 4 (από τους συνολικά 14) του εργοταξίου, η οποία αφορούσε το πρώτο επίπεδο του γηπέδου με το υπόγειο γκαράζ στο πέταλο της Θύρας 21, που σήμερα στέκει επιβλητικό, όπως παλιά, μπροστά από το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ενας ακριβώς χρόνος συμπληρώνεται σήμερα και ήταν αρκετός για να επιβεβαιώσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ την ημέρα που ξεκινούσαν τα έργα: «Το όνειρο των ΑΕΚτζήδων απανταχού της γης δεν είναι πια όνειρο: αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα! Αρχισε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη γη των προγόνων μας! Τα δικά μας τείχη θα είναι ψηλά και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ».

Σήμερα, 15 Μαρτίου 2019, αυτά τα τείχη έχουν ήδη υψωθεί, όπως αποτυπώνεται στο… one year challenge του Ναού μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο agiasofia.today, στο aekfc.gr και στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου σε λίγες ώρες θα ανέβει ένα video που θα σας θυμίζει το τότε και θα σας παρουσιάζει το τώρα με εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου μας από drone!

onsports.gr

ΑΕΚ: Το… one year challenge της «Αγιά Σοφιάς» (photo)Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Πηγή

Δείτε επίσης

Ο Σταμάτης Γονίδης διασκέδασε με Χρήστο Χολίδη στο Frangelico

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Χολίδης συνδέονται με μία πολύ δυνατή φιλία, με αλληλοεκτίμηση …