Τρόπος Ζωής

Αιμίλιος Χειλάκης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Όταν καταδικαστούν τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους»

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!», από στο θέατρο Βρετάνια, μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Προδοσία». Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα MeToo, αλλά και για τη φιλία που τον συνδέει με το Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είμαστε 17 χρόνια παντρεμένοι με τη γυναίκα μου. Δεν έχω εκθέσει ποτέ την προσωπική μου ζωή. Στην πανδημία μας πήρε ένας φίλος φωτορεπόρτερ να μας βγάλει φωτογραφίες με τη γυναίκα μου ενώ κάναμε γυμναστική και του είπα ναι. Αυτό είναι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Διαχειρίστηκα τη δημοφιλία της σειράς “Η ζωή που δεν έζησα”, αρκετά πιο σοφά γιατί ήμουν 29 χρονών τότε. Έχω πέσει στην παγίδα του ναρκισσισμού, όποιο λέει ότι δεν έχει, είναι ψέμα. Μετά διάβαζα ξανά το Σαίξπηρ και καταλάβαινα ότι δεν είμαι τίποτα», είπε για την επιτυχία που γνώρισε μέσα από την τηλεόραση.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης για το MeToo

Αναφερόμενος στο κίνημα MeToo, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι «Είναι τεράστια νίκη το να βγαίνουν τα θύματα και να μιλούν. Όμως, όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να επιβληθούν σεξουαλικά σε κάποιους. Οι παρενοχλήσεις δεν αφορούν μόνο στο χώρο μας, απλά το θέατρο είναι λίγο πιο φανταχτερό. Όσο πιο πολύ μιλήσουν οι άνθρωποι που έχουν δεχτεί βία, τόσο πιο γρήγορα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Το σπουδαίο είναι ότι όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι παρόμοιο, θα το σκέφτεται πλέον 2 κ 3 φορές».

Μιλώντας για τους δύο ηθοποιούς που έχουν προφυλακιστεί μετά τις σχετικές καταγγελίες, ο ίδιος είπε ότι «Όταν καταδικαστούν οι δύο ηθοποιοί, τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους. Νομίζω πως δε θα είναι μόνο αυτοί οι δύο ηθοποιοί που θα έχουμε να μιλάμε για το MeToo».

Σχολιάζοντας, τέλος, τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για τη φιλία του με το Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε ότι «Το μίσος είναι το πιο εύκολο συναίσθημα. Αν απαντούσα στα σχόλια που δέχτηκα μετά τις δηλώσεις μου για το Δημήτρη Λιγνάδη, θα ήταν ανθρωποφαγία. Θα γινόμουν τροφή. Δεν απάντησα σε κανέναν, άστους να τρώγονται με τις σάρκες τους».

Δείτε όσα είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης

Πηγή: Mega.

To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης για Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Όταν καταδικαστούν τότε θα μιλήσουμε για τα αδικήματά τους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock