Αιμορροΐδες: Ποια είναι η πιο ασφαλής και σύγχρονη θεραπεία;

Οι αιμορροΐδες είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα ιατρικά προβλήματα και εκείνο που απαντάται σε ένα μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού, ενώ υπολογίζεται πως ένα μεγαλύτερο ποσοστό του 50% των ανθρώπων, πάσχει από αιμορροϊδοπάθεια. Εντούτοις, το ποσοστό αυτό εκτιμάται ότι είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς πολλοί ασθενείς αντιμετωπίζουν την κατάσταση με αμηχανία και για το λόγο αυτό αποφεύγουν την επίσκεψη στον γιατρό.

Οι αιμορροΐδες αποτελούν μία πάθηση ήδη γνωστή από την αρχαιότητα, ενώ πλέον εμφανίζεται κυρίως στους δυτικούς πολιτισμούς. Ανάλογα με τον βαθμό σοβαρότητας της κάθε περίπτωσης, η συγκεκριμένη πάθηση μπορεί να δυσκολέψει ιδιαίτερα τη ζωή του ασθενή, ακόμα και να τον περιορίσει κοινωνικά.

Τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη των μεθόδων θεραπείας για τις αιμορροΐδες έχουν αναδείξει σύγχρονες, ασφαλείς και μόνιμες λύσεις στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης πάθησης. Πλέον, ο ασθενής απαλλάσσεται αποτελεσματικά από το πρόβλημα, χωρίς να επιβαρύνεται από την επώδυνη και τραυματική διαδικασία του ανοιχτού χειρουργείου, κατά το οποίο αφαιρούνται όλες οι διογκωμένες αιμορροΐδες. Στον αντίποδα, οι νέες μέθοδοι στηρίζονται σε μία πιο απλοποιημένη φιλοσοφία, στοχεύοντας στη συρρίκνωση των ιστών που προκαλούν τη βλάβη και στην προστασία των γύρω υγιών περιοχών.

Source link

realhosting
loading...

Απάντηση