ΕνημέρωσηΟικονομία

Ακίνητα: Γεμάτη ευκαιρίες η αγορά – Τιμές ακόμη και κάτω από 120.000 ευρώ

Πολλές είναι οι ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων για τους ενδιαφερόμενους, καθώς υπάρχουν ακίνητα με τιμές κάτω των 120.000 ευρώ. 

Τα τελευταία χρόνια, το Real Estate στην ελληνική αγορά γνωρίζει μια νέα άνθηση, με τις τιμές να ανεβαίνουν ακολουθώντας την τροχιά της ζήτησης, όμως αν γνωρίζεις τι ψάχνεις και είσαι διατεθειμένος να κάνεις συμβιβασμούς ως προς την περιοχή ή την παλαιότητα, τότε μια μέση οικογένεια μπορεί να βρει ένα αξιοπρεπές ακίνητο για το νέο της σπίτι με λιγότερα από 120.000 ευρώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου».

Τα τρία χαρακτηριστικά που αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι και συνήθως ανεβάζουν την τιμή είναι εργασίες ανακαίνισης, η θέση parking και η πρόσβαση σε συγκοινωνία. Εκτός από έτοιμες κατοικίες «με το κλειδί στο χέρι», έμπειρα στελέχη μεσιτικών γραφείων σημειώνουν ότι υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον στα μικρής έως μέσης αξίας ακίνητα, με σκοπό την επένδυση. Σε αυτό το πλαίσιο και σε τιμές κάτω των 160.000 ευρώ υπάρχει σημαντική κίνηση στην αγορά φοιτητικής στέγης, στην αγορά παλαιών ακινήτων με στόχο την ανακαίνιση και στα μικρά καταστήματα.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock