888 Αλβέρτης: Με έχετε ακούσει ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική; | Kontasas
Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αλβέρτης: Με έχετε ακούσει ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική;

Αλβέρτης: Με έχετε ακούσει ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική;

«Τι δουλειά έχω εγώ με αυτά; Τι δουλειά έχω εγώ με την πολιτική;». Αυτές ήταν οι δύο χαρακτηριστικές ατάκες του Φραγκίσκου Αλβέρτη, με τις οποίες απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων. Όπως ξεκαθάρισε μέσω δηλώσεών του στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM, «δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψαν αυτές οι ηλιθιότητες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αλβέρτη για το θέμα:

Δεν πρέπει να σταματήσει αυτή η πλάκα; Μας πήραν κάποια τηλέφωνα στο χαβαλέ… Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψαν αυτές οι ηλιθιότητες. Πώς γράφεται ερήμην μου κάτι τέτοιο; Είμαστε σοβαροί; Επειδή δεν έχω social media, σημαίνει ότι δεν μπορώ να απαντήσω; Ξαφνικά βλέπω τη φωτογραφία μου και παρουσιάζομαι ως δήμαρχος. Εγώ πώς να το απαντήσω; Δεν έχω ασχοληθεί, δεν ασχολήθηκα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Πέρσι ήταν ο Διαμαντίδης, φέτος είμαι εγώ. Με έχετε ακούσει ποτέ να ασχοληθώ με την πολιτική;», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Φανταστείτε πόσα πράγματα διαβάζουμε και μερικοί άνθρωποι τα πιστεύουν. Ξαφνικά, από το πουθενά, παρουσιάζομαι ως υποψήφιος δήμαρχος. Είμαι στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι με τη δουλειά που κάνουμε εκεί. Τι άκρη μπορείς να βρεις και να ψάξεις; Μόλις βγήκε το έμαθα. Από κάπου βγήκε… Από πού να ξέρω; Γράφτηκε, το αναπαρήγαγαν και έγινε της… Πόπης. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς παίζεται αυτό το παιχνίδι και δεν είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο»

Και καταληκτικά σημείωσε: «Δεν ξέρω από πού βγήκε. Τι δουλειά έχω εγώ με τον ΣΥΡΙΖΑ και με κάποιο άλλο κόμμα. Δεν έχω καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και με κανένα άλλο κόμμα. Δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα και δεν έχω ενασχόληση με τα ΜΜΕ. Το μόνο που με απασχολεί είναι η Ακαδημία του Παναθηναϊκού και τα παιδιά που έχουμε και ασχολούμαστε καθημερινά».

newsbeast.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Στην κυβέρνηση θυμίζουν ΚΥΠατζήδες της δεκαετίας του ‘80 που δίνει ο ένας τον άλλον

«Όλη η χώρα παρακολουθεί εμβρόντητη τον επί τέσσερα χρόνια υπουργό του κ. Τσίπρα, τον κ. …