Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και έμφαση στην ηλεκτροκίνηση για τη Beat


Η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και η «επιβράβευση» των οδηγών ταξί ιδίως αυτών που στρέφονται προς την ηλεκτροκίνηση αποτελούν τον στόχο των αλλαγών που προωθεί στο σύστημα ανάθεσης διαδρομών η Beat. Παράλληλα, η μεγαλύτερη εφαρμογή κλήσης ταξί στην Ελλάδα θέτει ως στόχο να εκμηδενίσει μέχρι το 2025 το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των διαδρομών της, στις ελληνικές πόλεις που δραστηριοποιείται.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της Beat κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας, το νέο σύστημα θα δίνει προτεραιότητα μέσω της εφαρμογής της στα οχήματα μηδενικών ρύπων, ως βασικό κίνητρο προς τους συνεργάτες οδηγούς της, προκειμένου να αντικαταστήσουν τα θερμικής καύσης οχήματά τους με ηλεκτρικά. Παράλληλα, από 2025 και μετά, και εφόσον το νομοθετικό πλαίσιο το επιτρέψει, η BEAT στοχεύει να εγγράφει στην πλατφόρμα της μόνο οχήματα μηδενικών ρύπων.

Τα οχήματα μηδενικών ρύπων θα λαμβάνουν διαδρομές κατά προτεραιότητα σε σχέση με τα οχήματα θερμικής καύσης, μέσω ενός νέου, καινοτόμου συστήματος Έξυπνης Ανάθεσης Διαδρομών, το οποίο έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και θα δοκιμαστεί από τον όμιλο της Free Now, η κοινοπραξία της BMW και της Daimler στην οποία ανήκει η Beat, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.Source link

realhosting
loading...

Απάντηση